Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun hamilesiniz. Yanlış pozitif pek duymadım açıkçası. Kan testi yaptırabilirsiniz.Kızlar az önce test yaptım sonuç bu güvenilir mi acaba bat 4 gün sonra. Çok heyecanlandım.
Şu kalbinde huzuru gördüğüm, hamileyim diye heyecanlanan insanlara öyle özeniyor ve öyle mutlu oluyorum ki adınıza. Tek bebek haberi alınca heyecanlanmayan benim sanırım:)) Hamile görünüyorsunuz ama kan testi net sonucu verir.
Hayırlı olsun hamilesiniz. Yanlış pozitif pek duymadım açıkçası. Kan testi yaptırabilirsiniz.
Bilmem o duyguyu hiç benimseyemedim. Beklenmiyordu bir de Sanırım daha küçük oldugu hissetmediğim için diye düşünüyorum belki karnım biraz büyüdüğünde o duyguları yeşertirim kendimde. insallah.umut ediyorum yaniNeden heyecanlanmadınız? Haftasonu giriyor araya özele de gitmem büyük ihtimal bi test daha yaparım.
Bilmem o duyguyu hiç benimseyemedim. Beklenmiyordu bir de Sanırım daha küçük oldugu hissetmediğim için diye düşünüyorum belki karnım biraz büyüdüğünde o duyguları yeşertirim kendimde. insallah.umut ediyorum yani
cizgi cok net . bence kan testi yaptirmayacaksaniz farkli bi marka test alip yarin sabah yapin .kesinlestirmis olursunuz sonucu. hayirli olsun
Insallah saglikla alin kucaginiza insallahBeklemediğiniz içindir ben 2 aydır deniyorum, meraktan aldım test yaptım. İnşallah doğru çıkar.
Ayy hamilesiniz bende kullandım bu testi daha önce gözünüz aydınKızlar az önce test yaptım sonuç bu güvenilir mi acaba bat 4 gün sonra. Çok heyecanlandım.
Ayy hamilesiniz bende kullandım bu testi daha önce gözünüz aydın
Benimde bata 4-5 gün falan vardı öğrendiğimde. Şimdi oğlum 1 yaşında :) kan testi yaptırmıyorsanız bir başka marka yapsanız da olur yapmasanız da. Ama folik asit kullanmıyorsanız hemen başlayın. Sağlıkla devam etsin inşallahYa inşallah tüm bedenim uyuştu sanki ilk kez bu kadar erken böyle renk aldı.
Benimde bata 4-5 gün falan vardı öğrendiğimde. Şimdi oğlum 1 yaşında :) kan testi yaptırmıyorsanız bir başka marka yapsanız da olur yapmasanız da. Ama folik asit kullanmıyorsanız hemen başlayın. Sağlıkla devam etsin inşallah
İnşallah canım bende bu ay ümitliyim ama bata var dahaNolur hayal kırıklığı uğramayayım amin inşallah çok teşekkürler.![]()
İnşallah canım bende bu ay ümitliyim ama bata var daha
Amin inşallah eğer kan testi yaptırırsan bizide haberdar etAllahım hepimizi sevinirsin inşallah. :)
Amin inşallah eğer kan testi yaptırırsan bizide haberdar et