Gebeliğe Hazırlık Bebe time gebelik testini kullanan !!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.171
63
Kızlar az önce test yaptım sonuç bu güvenilir mi acaba bat 4 gün sonra. Çok heyecanlandım.

Eklentiler

• 20180907_185142.jpg
    20180907_185142.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 5.673
Şu kalbinde huzuru gördüğüm, hamileyim diye heyecanlanan insanlara öyle özeniyor ve öyle mutlu oluyorum ki adınıza. Tek bebek haberi alınca heyecanlanmayan benim sanırım:)) Hamile görünüyorsunuz ama kan testi net sonucu verir.

Kızlar az önce test yaptım sonuç bu güvenilir mi acaba bat 4 gün sonra. Çok heyecanlandım.
Hayırlı olsun hamilesiniz. Yanlış pozitif pek duymadım açıkçası. Kan testi yaptırabilirsiniz.

Şu kalbinde huzuru gördüğüm, hamileyim diye heyecanlanan insanlara öyle özeniyor ve öyle mutlu oluyorum ki adınıza. Tek bebek haberi alınca heyecanlanmayan benim sanırım:)) Hamile görünüyorsunuz ama kan testi net sonucu verir.

Neden heyecanlanmadınız? Haftasonu giriyor araya özele de gitmem büyük ihtimal bi test daha yaparım.

cizgi cok net . bence kan testi yaptirmayacaksaniz farkli bi marka test alip yarin sabah yapin .kesinlestirmis olursunuz sonucu. hayirli olsun

Neden heyecanlanmadınız? Haftasonu giriyor araya özele de gitmem büyük ihtimal bi test daha yaparım.
Bilmem o duyguyu hiç benimseyemedim. Beklenmiyordu bir de Sanırım daha küçük oldugu hissetmediğim için diye düşünüyorum belki karnım biraz büyüdüğünde o duyguları yeşertirim kendimde. insallah.umut ediyorum yani

Bilmem o duyguyu hiç benimseyemedim. Beklenmiyordu bir de Sanırım daha küçük oldugu hissetmediğim için diye düşünüyorum belki karnım biraz büyüdüğünde o duyguları yeşertirim kendimde. insallah.umut ediyorum yani

Beklemediğiniz içindir ben 2 aydır deniyorum, meraktan aldım test yaptım. İnşallah doğru çıkar.

Bebetime en küçük bir değeri bile gösteriyor. Biraz daha çizgi koyulassin öyle kan verin. Şu an çıkmayabilir değer. Hayırlı olsun.

Merhaba hanımlar buraya yeni üye oldum sizlere sormak istediğim bir konu var bende pko ve yumurta tembelliği var inofolic ve klomene başladı doktorum ilk ay klomen etki etmedi tedaviye cevap vermedi yumurtalıklarım ikinci klomen kullanışım da 25 ağustostu yani adetimin 5. Günü kullandıktan sonra dr gittim ve yumurtalıklarımın büyüdüğünü tedaviye cevap verdiğimi söyledi çatlatma iğnesi vermiyorum dedi gün aşırı ilişki dedi bu gün son adetimin 18. Günü ve iki gündür çok şiddetli kasık ağrım ve karnımda inanılmaz bir şişlik var sizce neden böyle oluyor daha önce hiç böyle olmamıştı adetliymişim gibi ağrı çekiyorum benim gibi olanlar varsa yardımcı olursa çok memnun olurum .

Ya inşallah tüm bedenim uyuştu sanki ilk kez bu kadar erken böyle renk aldı.
Benimde bata 4-5 gün falan vardı öğrendiğimde. Şimdi oğlum 1 yaşında :) kan testi yaptırmıyorsanız bir başka marka yapsanız da olur yapmasanız da. Ama folik asit kullanmıyorsanız hemen başlayın. Sağlıkla devam etsin inşallah

Benimde bata 4-5 gün falan vardı öğrendiğimde. Şimdi oğlum 1 yaşında :) kan testi yaptırmıyorsanız bir başka marka yapsanız da olur yapmasanız da. Ama folik asit kullanmıyorsanız hemen başlayın. Sağlıkla devam etsin inşallah

2 aydır kullanıyorum folik asit ve demir ilacı belki onlar da etkili olmuştur. Bu ay Hayıt Tohumu almıştım daha kullanmadım Allah'tan, adetten sonra başlayacaktım.

Back