Tamam gülümAnladım canım adet olırsanda üzülme rabbimin vardır bir bildiği tamam mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam gülümAnladım canım adet olırsanda üzülme rabbimin vardır bir bildiği tamam mı
Canım idrarda cokmu beklettinKızlar benim testim de bebe time böyle çıktı pozitif mi bilemedim
Yok 10 sn beklettim aslındaCanım idrarda cokmu beklettin
Bozuk gibi duruyor canım testi tekrarla istersenYok 10 sn beklettim aslında
Hayırlı olsun canım benim değerin düşükmüş yüzden diğer testlerde çıkmamış o zamanKızlar sonucum çıkmış
Sağoll canım benim bi Awox da çıkmadı diğer üçünde vardıHayırlı olsun canım benim değerin düşükmüş yüzden diğer testlerde çıkmamış o zamansağlıcakla ilerlesin inşallah
![]()
Diğer üçü bebe time dimi canım bu ay ben awox aldım ama gecikme olunca yapicam geçen ay kimyasal yasaynca korkuyorumSağoll canım benim bi Awox da çıkmadı diğer üçünde vardı
Evet canım üçüde Bebetime bende daha önce kimyasal germiştim bu sefer de öyle olacak diye korkuyorumDiğer üçü bebe time dimi canım bu ay ben awox aldım ama gecikme olunca yapicam geçen ay kimyasal yasaynca korkuyorum
İnşallah değildir inşallah seninledir bebeğin canımEvet canım üçüde Bebetime bende daha önce kimyasal germiştim bu sefer de öyle olacak diye korkuyorum
Sonucunuz ne çıktı?Anladım canım senın günün daha var erken olabilir benim bugün regli günüm bendeki kaset test
14.90 çıktı çarşamba günü tekrar kan vermedim pazartesi gününü bekliyorumSonucunuz ne çıktı?