Pardon canım ben 6 gün var daha anlamışım valla en net çözüm kan vermek bende bu sabah verdim test yapmak insanın piskolojisini bozuyor dünden belli kafam allak bullak acaba varmı yokmu diyeYalnız altı gündür gecikmem erken mi daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon canım ben 6 gün var daha anlamışım valla en net çözüm kan vermek bende bu sabah verdim test yapmak insanın piskolojisini bozuyor dünden belli kafam allak bullak acaba varmı yokmu diyeYalnız altı gündür gecikmem erken mi daha
Sanki var canımEki Görüntüle 3577929 boyle çıktı
Son fotoğrafta var gibi canım. Bence hiç testle uğraşıp kafa karıştırma sağlık ocağında kan ver gitsinBunlarda bu sabah
Kaç dakka da olduEki Görüntüle 3577929 boyle çıktı
Bnde hiç yok ki gözükmüyorSanki var canım
Beş on dkKaç dakka da oldu
Verdim canım bu sabahSon fotoğrafta var gibi canım. Bence hiç testle uğraşıp kafa karıştırma sağlık ocağında kan ver gitsin
Ay çıkmadı mı dahaaVerdim canım bu sabah
Sağlık ocağı olunca canım merkeze uzak kaldığım yer yarına kalıyorAy çıkmadı mı dahaa
GalibaCanın gölgeli yerin yanında pembelik gördüm flaşı mı değdi öyle yaptı acaba
Sen gördün mü
E nabızdan bakmıyor musunSağlık ocağı olunca canım merkeze uzak kaldığım yer yarına kalıyor
YokSen gördün mü
İyi o zaman canım aklında kalmamış olur hayırlı güzel haberler olsun inşallahÜst üste pozitif verdiği için şaşkınım yarın belli olur kan verdim canım