Bebe time gebelik testi

aslında hepsi aynı ama farkları bazıları daha hassas olduğundan düşük bir artışı bile tespit ediyor. kimisi de daha yüksek betaHCG değerini saptadığından gebeliğin başındaylen fazla algılamıyor. bu değerlendirmeye göre bebe time sanırım o kadar sevilen bir marka değildi okuduğum yorumlara göre

Başka markalarla da deneyin..

aslında hepsi aynı ama farkları bazıları daha hassas olduğundan düşük bir artışı bile tespit ediyor. kimisi de daha yüksek betaHCG değerini saptadığından gebeliğin başındaylen fazla algılamıyor. bu değerlendirmeye göre bebe time sanırım o kadar sevilen bir marka değildi okuduğum yorumlara göre
Dün bebe time marka tez yaptım çifti çizgiydi ama galıba idrar çok damlatmışım acaba bozukmu dedim tekrar eşime awoks erken gebelik ve yine aynı testten aldırdım awoks negatif çıktı tekrar bebe time yaptım yine pozitif kan verdim ama negatif mi çıkar diyorum bi sorayım dedim bu sabah tekrar Bebetime yaptım yine pozitif

Eklentiler

• IMG_0552.webp
    IMG_0552.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_0601.webp
    IMG_0601.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_0632.webp
    IMG_0632.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 62
Dün bebe time marka tez yaptım çifti çizgiydi ama galıba idrar çok damlatmışım acaba bozukmu dedim tekrar eşime awoks erken gebelik ve yine aynı testten aldırdım awoks negatif çıktı tekrar bebe time yaptım yine pozitif kan verdim ama negatif mi çıkar diyorum bi sorayım dedim bu sabah tekrar Bebetime yaptım yine pozitif
Awox markaya çok iyi diyorlar ama bebe time için bişey diyemem ben denemedim ama burda deneyenlerden duymuştum. Bende bu ay awox getirttim Trendyoldan

Bunlarda bu sabah

Eklentiler

• IMG_0676.webp
    IMG_0676.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_0683.webp
    IMG_0683.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_0685.webp
    IMG_0685.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 72
Arkadaşın söylediği gibi olabilir bak bazı testler için bunu duymuştum çok düşük dalgalanmayi bile algilayabilir.

Bakarmısınız testlere bi

Back
X