Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok degil
Başka markalarla da deneyin..
Dün bebe time marka tez yaptım çifti çizgiydi ama galıba idrar çok damlatmışım acaba bozukmu dedim tekrar eşime awoks erken gebelik ve yine aynı testten aldırdım awoks negatif çıktı tekrar bebe time yaptım yine pozitif kan verdim ama negatif mi çıkar diyorum bi sorayım dedim bu sabah tekrar Bebetime yaptım yine pozitifaslında hepsi aynı ama farkları bazıları daha hassas olduğundan düşük bir artışı bile tespit ediyor. kimisi de daha yüksek betaHCG değerini saptadığından gebeliğin başındaylen fazla algılamıyor. bu değerlendirmeye göre bebe time sanırım o kadar sevilen bir marka değildi okuduğum yorumlara göre
Bnde az önce yaptım 6 günüm geçti tek çıkardi midem bulanıyor bacaklarım ağrıyor belim kasıklarım anlamadım var mı acaba test yanıltıyor muKızlar bebe time marka gebelik testi güvenilirmi
Başka markalarla da deneyin..
aslında hepsi aynı ama farkları bazıları daha hassas olduğundan düşük bir artışı bile tespit ediyor. kimisi de daha yüksek betaHCG değerini saptadığından gebeliğin başındaylen fazla algılamıyor. bu değerlendirmeye göre bebe time sanırım o kadar sevilen bir marka değildi okuduğum yorumlara göre
Awox markaya çok iyi diyorlar ama bebe time için bişey diyemem ben denemedim ama burda deneyenlerden duymuştum. Bende bu ay awox getirttim TrendyoldanDün bebe time marka tez yaptım çifti çizgiydi ama galıba idrar çok damlatmışım acaba bozukmu dedim tekrar eşime awoks erken gebelik ve yine aynı testten aldırdım awoks negatif çıktı tekrar bebe time yaptım yine pozitif kan verdim ama negatif mi çıkar diyorum bi sorayım dedim bu sabah tekrar Bebetime yaptım yine pozitif
Evet iki ay önce bende getirtmiştim yalancı çizgi çıkarmıyorAwox markaya çok iyi diyorlar ama bebe time için bişey diyemem ben denemedim ama burda deneyenlerden duymuştum. Bende bu ay awox getirttim Trendyoldan
O zaman bebe time olana fazla güvenme bekle bakalım adet günün gelsin ya da gecikmen olsun belkide diğerleri de pozitif olur o vakte kadarEvet iki ay önce bende getirtmiştim yalancı çizgi çıkarmıyor
Bakarmısınız testlere biaslında hepsi aynı ama farkları bazıları daha hassas olduğundan düşük bir artışı bile tespit ediyor. kimisi de daha yüksek betaHCG değerini saptadığından gebeliğin başındaylen fazla algılamıyor. bu değerlendirmeye göre bebe time sanırım o kadar sevilen bir marka değildi okuduğum yorumlara göre
Üst üste pozitif verdiği için şaşkınım yarın belli olur kan verdim canımO zaman bebe time olana fazla güvenme bekle bakalım adet günün gelsin ya da gecikmen olsun belkide diğerleri de pozitif olur o vakte kadar
Bebe tıme erken gebelik testiSizin marka ne
Anladım canım senın günün daha var erken olabilir benim bugün regli günüm bendeki kaset testbuhun