- 2 Ağustos 2024
- 652
- 591
- 25
-
- Konu Sahibi atlasokyanusu
3 ağustos son regl başlangıcım yani ortalama 2 3 gün var ama çok düzensiz regl oluyorum pcos sebebiylegüvenilir değil. gec çıkmış zaten. regl gecikmesi var mı?
Bu sabah da ilk idrarla yaptım ama erken gebelik testinde çıkmayıp kaset testte çıkabilir mi aynı marka testlerBence kan verin yada yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyin süpheli cünkü ♥
anladım. dediğim gibi bana çok güvenilir gelmedi. bu markayı da hiç kullanmadım ama kuruma çizgisi gibi duruyor. kan verin en temizi3 ağustos son regl başlangıcım yani ortalama 2 3 gün var ama çok düzensiz regl oluyorum pcos sebebiyle
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen de bebe time kaset test kullanmıştım doğru sonuç verdi 9 haftalık hamileyim şu an.
Çok teşekkür ederim. Fotoğrafı yok ama 3-4 dakika içinde çıktı. Sizinkinden biraz daha koyuydu. Aynı gün kan verdim zaten 77 çıkmıştı.Sağlıkla kucağınıza alın inşallahsonucunuz kaç dakika içinde çıkmıştı fotoğrafı var mı
Ya o zaman hiç dikkate almayayım sabahtan beri gidip gelip testlere bakmaktan bi hal oldumMerhaba bende geçen reglide bu testten kullandım iki tane birer gün arayla yalancı pozitif veriyor özellikle zaten 5 dk. Sonraysa benimde 10 dk içinde çıkmıştı
Bende iki gün boyunca baktım ensonunda regli oldum ama ins sizinki doğrudur diyeyim eğer regliniz gelmediyse bekleyinYa o zaman hiç dikkate almayayım sabahtan beri gidip gelip testlere bakmaktan bi hal oldum