remedioscum bahsettiğin anneler konusunda haklısın ama biz öyle değiliz ki , birde bebek gelişiminde ilk 3 sene çok önemli , resmen temeller atılıyor , beslenme düzeni için de sağlıklı beslenmeyi bu dönemde öğrenebiliyor çocuklar..
ben şu anda bebe bisküvisi vermiyorum ve 3 yaşından sonra da cips , bisküvi çikolata vermeyeceğim , ha bu çocuk kreşe başlayınca başkalarından görüp istemeyecek mi isteyecek tabiki , o zaman mecburen az da olsa çukulata vermeye başlayabilirim ama iyi markalar , bilindik olanlar , ama evde yanlızken çukulata isterse elma veririm eline yada muz , neyse o günler gelsin o zaman yazışırız yine seninle burada bu konuları..
ama benim çocuğum çok benim için çok önemli ( hepimizinki öyle tabiki) o yüzden ona ne kadar çok zararsız şey verirsem o kadar iyi yapıyorum , ben şu anda bebe bisküvisine ayıla bayıla yiyorum ama bir anne olarak zararını bildiğim şeyi çocuğuma veremem , o da gelir 30 yaşına pardon 32 :) karşımda yer bebe bisküvilerini ben de ona söylenirim kansorejon onlar yeme diyeee ama yapacak bişey de yok en azından içim rahat olur görevini yerine getirmiş bir anne olarak :)