- 12 Nisan 2009
- 65
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel bi konu öncelikle tsekkürederim actiginiz icin.ben yurtdisinda yasiyorum bundan 3 hafta önce filan bebegime bebe bisküvisi yedirmek istedim ve gittim türk markertine almak icin.kasada olmadigini söylediler cok önemsemedim bir digerine baktim cünkü daha önce vardi ve almistim.
ordada bulamayinca görevliye ne zaman gelir filan diye sordum,türkiyeden gelen bebe bisküvilerinin buraya girisi yasaklandi bir süre önce.icinde zararli bir madde bulunmus,getiremiyorum o yüzden dedi.ki benim yasadigim ülke saglik konusunda cok titiz yumurtayi bile 100 km uzakliktaki ülkeden almayan bir devlet.
ben cok önemsememistim cünkü hipp`in bebe bisküvisinden aldim onu veriyorum ara ara.
ne kadar zararli yada icinde ne var bilmiyorum arastirmadim cünkü ama bu ülke tr`den bebe bisküvisinin gelmesini engellemisse vardir bunda bir is.
hay allah çok enteresan..acaba aynı şey bebe ekmekleri içinde geçerli mi..aynı firma üretiyo sonuçta..
ben bebe bisküvisi vermiyorum birkez verdim, çok kustu hazmedemedi bir dahada vermedim vermeyide düşünmüyorum, gereksiz yere kilo yapıyor, ekmeğide; şimidlik ekmek vermiyorum ama başlayıncada kendim organik unla ekmek makinasını kullanarak yapıcam
aa benim aklıma gelmedi bak bu hiç..
benimde ekmek makinam var..
onunla yaparım bende evcde oh mis gibi tertemiz..
fikir için çok teşekkürler...a.s.