bebe aspirini ?

coraspirin bi aspirin türevi cnm ama ağrı kesmek ateş düşürmek için değilde sadece kan sulandırmak için üretilmiş. inofolic combi eczanelerde satiliyor cnm zaten vitamin gibi bişey zararli bi ilaç değil reçetesiz alınıyor. faydasini gören çok olmuş internetten bi araştır istersen

Çok sağol canım daha bu konularda yeniyim ve çok da bilgili değilim Allah razı olsun senden

Benimde üç kaybım var , kürtaj sonrası doktor bana da coraspirin verdi, kan pıhtılaşması sorunum olmamasına rağmen, iki aydır içiyorum bende, bakalım hayırlısı.
Geçmiş olsun maalesef bende 1 martta kürtaj oldu 10 haftalık kuzumun kalbi durdu bende bugün başladım corasprine lekelenme dün aksam bitmişti bugün yine başladı acaba aspirinden olabilir mi adeti de çoğaltıyormuş diye duymuştum sizin ki Nekadar sürdü acaba

Sana da çok geçmiş olsun.
Bende ara lekelenme hiç olmadı, ama adette çoğalma oldu iki gün fazla oluyorum.

Merhabalar coraspirinle hamile kalmayı kolaylaştırdığını yeni duydum. Sizden yardım alabilir miyim bu konuda tecrübe etmişsiniz. Günde kaç tane hangi saatler aç mı tok mu içtiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…