• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebe aspirini ?

çok geçmiş olsun canim şükür ki bir sorununuz yok Rabbim bir an önce hamile kalıp bebişinizi kucağınıza almanızı nasip etsin. Gerçekten mi coraspirin nedir bide dediğiniz ilaç nereden alabilirim hic duymamistim gerçekten işe yararsa size sonsuza kadar duaci olacağım
...
coraspirin bi aspirin türevi cnm ama ağrı kesmek ateş düşürmek için değilde sadece kan sulandırmak için üretilmiş. inofolic combi eczanelerde satiliyor cnm zaten vitamin gibi bişey zararli bi ilaç değil reçetesiz alınıyor. faydasini gören çok olmuş internetten bi araştır istersen ;)

coraspirin bi aspirin türevi cnm ama ağrı kesmek ateş düşürmek için değilde sadece kan sulandırmak için üretilmiş. inofolic combi eczanelerde satiliyor cnm zaten vitamin gibi bişey zararli bi ilaç değil reçetesiz alınıyor. faydasini gören çok olmuş internetten bi araştır istersen :KK66:
Çok sağol canım daha bu konularda yeniyim ve çok da bilgili değilim Allah razı olsun senden

Benimde üç kaybım var , kürtaj sonrası doktor bana da coraspirin verdi, kan pıhtılaşması sorunum olmamasına rağmen, iki aydır içiyorum bende, bakalım hayırlısı.
Geçmiş olsun maalesef bende 1 martta kürtaj oldu 10 haftalık kuzumun kalbi durdu bende bugün başladım corasprine lekelenme dün aksam bitmişti bugün yine başladı acaba aspirinden olabilir mi adeti de çoğaltıyormuş diye duymuştum sizin ki Nekadar sürdü acaba

Geçmiş olsun maalesef bende 1 martta kürtaj oldu 10 haftalık kuzumun kalbi durdu bende bugün başladım corasprine lekelenme dün aksam bitmişti bugün yine başladı acaba aspirinden olabilir mi adeti de çoğaltıyormuş diye duymuştum sizin ki Nekadar sürdü acaba
Sana da çok geçmiş olsun.
Bende ara lekelenme hiç olmadı, ama adette çoğalma oldu iki gün fazla oluyorum.

ben 2 ay önce ilk defa coraspirin kullandim onun etkisi mi bilmiyorum cok uzun zaman sora ilk kez o zaman kendiligimden hamile kalmdim ama malesef bebeğim tutunamadi kimyasal gebelik oldu :KK43: doktorum coraspirin kullanmaya devam et dedi. hamile kalmaya yardımcı oluyormuş. yumurtaliklara giden kan miktarnin artmasini sagliyomus sanirim. ayrica kan pihtiasma sorunun var ve henuz bilmiyosan ona da iyi gelir
ben 2 ay önce ilk defa coraspirin kullandim onun etkisi mi bilmiyorum cok uzun zaman sora ilk kez o zaman kendiligimden hamile kalmdim ama malesef bebeğim tutunamadi kimyasal gebelik oldu :KK43: doktorum coraspirin kullanmaya devam et dedi. hamile kalmaya yardımcı oluyormuş. yumurtaliklara giden kan miktarnin artmasini sagliyomus sanirim. ayrica kan pihtiasma sorunun var ve henuz bilmiyosan ona da iyi gelir
Merhabalar coraspirinle hamile kalmayı kolaylaştırdığını yeni duydum. Sizden yardım alabilir miyim bu konuda tecrübe etmişsiniz. Günde kaç tane hangi saatler aç mı tok mu içtiniz.

Back
X