Göz Çevresi Bakımı Bebe ampuan etkisi!

fairytale

Müzisyen♪♫
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
273
0
Arkadaşlar çok güzel bir önerim var daha önce de birine söylemiştim forumda.Kirpik diplerindeki kepeklenme için bebe şampuanı önermişti doktor bana.1 aydır düzenli olarak günde 2 kez yüzüme sürüyorum şampuanı bir yandan da kirpik diplerime masaj yapıyorum.Gerçekten etkisi süperr:1shok:

Bana 2-3 günde bir demişti doktor ama yüzüme sürünce dayanamıyorum gözlerime de sürüyorum.Şimdi eskisinden daha çok kaşıntı oluyor ama iyileşmeden dolayı olduğunu düşünüyorum,kepekler dökülmeye başladı en azından nerde yapışıp kaldığını görebiliyorum.:jeyyar:
Ve kızlar kirpiklerim daha da uzadıı :jeyyar: :1shok:annem kirpiklerin daha siyah görünüyo belli oluyo dedi geçenlerdedelikafadulden

Doktordan duymasam söylemezdim gerçekten etkisi var kirpiklere.Ayrıca uzatmak isteyenlere öneri olsun.delikafadulden

slm göz çevrenimi bu şampuanla yıkıyosun yoksa yüz temizliğinde mi kullanıyorsun ?

İkisinde de kullanıyorum canım a.s
İlk önce yüzümü biraz ıslatıyorum,sonra şampuanı alıp yüzüme sürüyorum tıpkı sabunlar gibi.Sonra parmağıma azcık daha döküyorum şampuanı gözlerimi kapatıp kirpik diplerine sürüyorum.Sonra yıkıyorum süper oluyo:jeyyar:

ilginç ben de yüzümü şampuanlıyorum ama onun için özel medikal şampuanlar var onlardan kullanıyorum cnm suratım tertemiz oluyor kaydirigubbakcemile5

ben dalin bebek sabunuyla yıkarım yüzümü.çok güzel yumuşacık oluyo.

bende iki yıla yakındır dalin bebe şampuanı ile sabah akşam yıkarım yüzümü.. bebekler için olduğundan doğal. sabun içermiyor. hem de ekonomik. büyük pompalılardan alıyorum aylarca kullanıyorum. hem cildimi hemde makyajı temizliyor. kimyasal makyaj temizleme ürünlerine boş yere para vermiyorum cildimi mahvetmiyorum.
kirpiklerim sarı, ben şimdiye kadar kirpiklerime etkisini farketmedim.
bu yöntemi herkese öneririm. sevgiler.

Son düzenleme:
peki sadece tek bir bebe şampuanımı dalin diyosunuz mesela dalin yoksa sebamed olurmu benim kızımın şampuanı sebamed te fisfisfis

Sebamed hakkında pek bilgim yok canım ama ben Johnson's Baby kullanıyorum.benneyaptımki

Bende kullanıyorum bebe şampuanını göz temizliğim için çokta memnunum kirpik dökülmelerini önlüyor.

evet benim de gözlerim de cok capaklanma olurdu. doktor krem verdi. gözlerimi yıkamam için de özellikle önerdi. cidden etkisi oluyor demekki .gözleri yakmadıgı için gözlerimi acıp iyice yıkıyorum. kirpik diplerini iyice temizliyormuş

peki kızlar bişi sorcam gözaltına bunun bi zararı olmasın kırışıklık gibi uzun vadede kulanımı gözaltına nası bi etki yaratır,eğer dediğiniz gibi göz çevresine bu kadar ii geliosa bununla yüzdeki makyajda çıkaralıbilir,ben senelerdir dove sabunla yüzümdeki makyajı çıkarıorum,aşırı rimel sürdüğüm için gözümdeki makyajı silerek yada temizleyerek çıkarmam mümkün olmuo,anca yıkayarak çıkarıorum işte:)bebe şampuanıyla yüzümüzdeki gözümüzdeki makyajı çıkarsak nası olur acep:S

Ben de yazdıklarınızı okuduktan sonra bebek şampuanı kullanmaya başladım cildimi yıkamak için,yumuşacık pürüzsüz yapıyor.Gözleri de hiç yakmıyor.5-10 dakika arası şampuanı yüzüme sürüp tutuyorum,kirpiklerime de yararı dokunacağını düşünüyorum,bebe şampuanıyla yıkayınca dökülme olmuyor gerçekten.Yalnız benimkinin markası Johnson.

bana cok mantikli geldi gerci uzun zamandir dusunuyorum ama elimdeki zeytinyagli sampuan bitsin alacam bende

peki kızlar bişi sorcam gözaltına bunun bi zararı olmasın kırışıklık gibi uzun vadede kulanımı gözaltına nası bi etki yaratır,eğer dediğiniz gibi göz çevresine bu kadar ii geliosa bununla yüzdeki makyajda çıkaralıbilir,ben senelerdir dove sabunla yüzümdeki makyajı çıkarıorum,aşırı rimel sürdüğüm için gözümdeki makyajı silerek yada temizleyerek çıkarmam mümkün olmuo,anca yıkayarak çıkarıorum işte:)bebe şampuanıyla yüzümüzdeki gözümüzdeki makyajı çıkarsak nası olur acep:S
buna cvp yok mu arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bebe şampuanı yüz yıkamada gerçekten süper,nemlendirici özelliğiyle harika.Makyajı silmek için makyaj temizleyicisi bile kullanmıyorum,göz yakmadığından bebe şampuanınla yıkıyorum tamam.

X