merhabalar.bebak acı badem sütü cilde ıyı gelıyormuş dıye duydum.makyajı falan temızlıyomuş.bende almak ıstıyorum fakat aklıma bsy takıldı.bununla cildimizi temızledıkten sonra ayriyetten sabunla yıkamaya gerek varmı?ben her temızleyıici sütün ardından mutlaka sabunla yıkarım sanki yaglı kalıyomuş gibi gelıyor cnkü.yıkamaya gerek varmı kısacası?cevaplarınız ııcn smdıden tsekkurler
Öncesinde yıkarsan daha iyi olur canım. En son bebakla silersin, nemlendirmiş olursun...
kızlarr bunu nasıl kullanıyorsunuzzzz.. bugün alayım dedim arkasında göz makyajı hariç yazıyo??? sizin bu bebak acı badem sütü farklı bi türmü yoksa arasını okumadınızmı???bilmiyorumkismile
3 senedir göz makyajımı çıkarmak için suya dayanıklı rimel hariç gayet güzel çıkarıyo arkadaşın dedği gibi göze kaçmadı sürece zararını görmessn görmedmde :) ...seda sayan bile bu kremi kullanıo valla zamanında çalıştığım bi dizide gözümle gördüm hehe :jeyyar: valla dier bölgeleride gul suyuyla siliorum sadece şuana kadar bi problem yaşamadım canım hatta benm yakında biticek tekrar alıcam :)
bebak acı badem kremi var bir de canım.
aa.. hangisi ii peki canım???
bebek acı badem sütünü bende kullanıyorum cok memnunum yüzümü yıyakıp sonra siliyorum pamukla sivilcelerimi cok iyi geldi 5.şişeyi kullanıyorum ama acı badem kremi yağlı ise cildin ağır gelebeilir yani daha fazla yağlandırabilir gurbaa prenss adlı kardaşımız cok anlatmıştı cilt bakımları ürün tavsiyesinde topiği var incele istersencanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?