- Konu Sahibi gulcicek61_67
denemem lazım canım .sen emziriyomusun ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba şöyle bişey dicem cicibebe zararlı değil tabikide faydalı ama bazı bebeklere benim kızımın mamasına atıyordum allahallah mamayı bitiriyor hemen arkasından kaka yapıyo doktora söyledim bana nededi biliyomusunuz cicibebe kabız bebeklere veriyoruz normal kakasını yapan bebeklere tavsiye etmiyoruz dedi neden dedim onun içinde birsürü vitamin ve lif var ve oda bebeğin ishal olmasını sağlıypo dedi ozamandan beri ben kullanmıyorum valla
kızlar benim kızım 7 aylık yaklasik 2 aydir ek besin veriyorumm.şu yogurtişini paylaşmak istedim.doktorum bana kendi yaptigin yogurt demişti.amane çare ne yaptiysam tutmadi.açtımdedim doktor böyle böyleolmuyor dedim..oda bana pınarın ve danonenin dogal yogırtlarindan verebilirsin ozaman dedi.2 aydir veriyorum gayette güzel bişey olmuyor merak etmeyinyerimsenibenbu aradada bi yogurt çıktı 6.aydan itibaren sütaşın babymix diye şimdi onu veriyorum.elmalisi falanda var.onlardanda verebilirsiniz.ayrica bende bebe bisküvisi veriyroum arada.cokda incelememek lazim.biz bebişlerimizizaten kötü beslemiyoruzki..ondan anneler ne yapacaklarini biliyorlaryerimseniben
ben karisyim hem mamaya hem buskuviye arastirirsaniz icindeki katki maddelerini nekadar zararli oldugunu gorebilirsiniz normal buskuvi yapip ufalayin bence hicbir zarari yok
banada öyle geldi hero babynin. kolayca eriyor evet.
ben mamaın içine 1-2 tane atıyorum. bide mamanın içinde 5-6 tane koyup ezilip püre şeklindede veriliyomuş ama ben daha vermedim.
benim başım yoğurtla belada. yapamıyorum. siz nasıl yapıyonuz ya.........?
teşekkür ederim canım.dün akşam mayaladım ben ama 3 ölçekten.biraz sulu gibi oldu.
normal bisküvvi nasıl oluyor canım anlatırmısın.
bende karşıyım ama yapabilecek bişey yok canım. biz nasıl büyüdük mamayla beslenmedik ama bisküvi muhallebi pirinç unu vb. şeylerle.
şuan bir yaşına kadar inek sütü vermeyin diyen doktorlar muhallebi ve pirinç ununun nasıl yapıldığını unuttular sanırım. anneme dediğimde ise ben 5 tane büyüttüm hanginizde anormallik var dedi üstelik annem inek besliyordu.
sırf mamalar satılsın diye bence. bide dikkatimi çeken bişey var. dr.lar anlaşmış gibi hep pahalı mamaları öneriyolar.ben mesela bebelac kullanıyom. zararlıysa hepsi zararlı napalım.
derya baykalın bi reklamı var.inek sütü hakkında. bence köylülerin ayağa kalkması lazım . resmen kötülüyolar ya. bakteriden bahsediyo ama eve ayakkabı ile giriyo6.