- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Gelin mesaj yazmisAyak altında çocuk olmayınca iş yapmak terapi gibi gelir insana![]()
Sonra size geliriz diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelin mesaj yazmisAyak altında çocuk olmayınca iş yapmak terapi gibi gelir insana![]()
Sen beni illa 65 yapacan ablaevet cnm eskiden açmıştım
Burda mutlu mesut verelim kilolarimizi
Mübarek gün cuma tabiki
Yine pazartesi kontrolü yapariz :)) ozellikle sen![]()
evet cnm eskiden açmıştım
Burda mutlu mesut verelim kilolarimizi
Mübarek gün cuma tabiki
Yine pazartesi kontrolü yapariz :)) ozellikle sen
bicok konuda seninle benzesiyoruz tatlim
İnşallah bende tam bi duzen kurup atlatirim
Aslinda gayet iyi gidiyordum 2 haftadir
Son bikac gün biraz bozuldu
Bugün hersey yolunda :)
benimde dolaba sigmayan kaldirdiklerim var
Seninkiker yakinda olur zaten cnm
Eee soylede gelsinler o zaman cnm
Hepinizi cok ozledim![]()
Bana hosgeldin yok muhoş geldin ikinci baharımmmm![]()
![]()
Hosgeldin baharcimİşte geldim burdayimmmmmm![]()
Kiskananlar çatlasın abla :)Bu hafta tartilamadim ben
Bikac gündür yeme duzenimde bozuldu
Yarin tartilip, mutlu mesut,
Entirakasız :)
Sadece kendime ve burdaki can arkadaşlarıma odaklanmak istiyorum![]()
benim de çok zoruma gidiyor eriniyorum demlemeye hazır poşet çaylar daha kolay , yada kahve :))Varsa tabiki iç cnm zararli bisey degil sonucta
Evde o kadar cok bitki cayi varki, ben onları içsem yeter :))
Üşeniyorum demlemeye
Kahve daha kolayima gidiyor![]()
Aha ben kahvesiz asla çayda tabiVarsa tabiki iç cnm zararli bisey degil sonucta
Evde o kadar cok bitki cayi varki, ben onları içsem yeter :))
Üşeniyorum demlemeye
Kahve daha kolayima gidiyor![]()
halbuki bu sene herkes evde :)bende ayrı yemeyi sevmem ayrı hazırla toplamasını hiiç sevmem , bu sene hep ayrı oluyor düzen yok malesef![]()
sadece yaprak değildir abla onun sırrı :)kız mefkuşum namaria nın sayfasın da bir arkadaş az önce yazdı zeytin yaprağı demlemiş içmiş akşam yemeklerden 1 saat sonra diyor zayıflamaya çok güzel etkisi olmuş
benim 1lt kavanoz kuru yaprak var ben de başlıyayım bu akşam faydası olur inşallah senin de aklın da olsun canoom
sende hoşgeldin babyBana hosgeldin yok mu
Hosgeldin baharcim
kiz biz bu usengeclikle yine iyi kilo veriyoruzbenim de çok zoruma gidiyor eriniyorum demlemeye hazır poşet çaylar daha kolay , yada kahve :))
harika 1 beden küçülmüşsün maşallahCuma 69.2 kg idi, iki ay önce 75-76 civariydim.![]()
yarın tartılıp kilomuza göre yılbaşı hedefi belirleyelim mi ikimiz için de :))Fark baya fazla
Sadece aradaki farki azaltabilirim![]()
hoş geldin canooomAbla muhtesemsinbu konuyu cok once acmissin
Tarti bildirimi ne zaman cuma olsun super olur![]()
alemsin dileğimmmm insan varsın ailesini böyle kıskansın yaaaOnlara olsun zaten bizde 8 kalkalımHaftasonu kahvaltısınida onlar yaptı zaten ben maydoz peynir yedim
Galiba ailemi kıskanıyorum![]()
güle güle kullan mefkuşum , oğluşun da ne güzel düşünmüş almış kesine bereket :)Bende daha masadan kalkamadim
Yatak odasina komidin gibi bisey almistik cekmeceli
Aksam oglan onu kurdu
Birazdan onu yerlestirecem
Camasir yikaniyir bi taraftan
aşk olsun şirinem görür görmez hoş geldin yazdım kiiBana hosgeldin yok mu
Hosgeldin baharcim
bir de karadenizlisin önce kahve yazıp çay da tabi denir mi elin ben malatyası bile önce çay daa çay derken hem deeeAha ben kahvesiz asla çayda tabi
Sendehoş geldin bidenemaşk olsun şirinem görür görmez hoş geldin yazdım kii![]()
dönüşümlü zeytin yaprağı , kiraz sapı, yeşil çay içiyormuş gülüm bir de yulaf ezmesi yoğurdu bekletip sık tüketmişhalbuki bu sene herkes evde :)
sadece yaprak değildir abla onun sırrı :)
sende hoşgeldin baby![]()
kiz biz bu usengeclikle yine iyi kilo veriyoruz![]()
hoş buldum gülümmm el ele kol kola zayıf - zarif hatunlar olacağızzz:))Sendehoş geldin bidenem![]()
inşallah canomhoş buldum gülümmm el ele kol kola zayıf - zarif hatunlar olacağızzz:))