💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

ayy cok tatlı masallah.. sende bebısınde sen ıstedıgn kadar kameraya odaklan annesı bebısn acıkmıs gozu mamada.. ayy yerım ben onun agzını yaa..

boydan olmadıgı ıcın tam anlayamıyorm kılonu hırkanda var ustunde vucudunu bellı eden bısey degıl hanı.. Ama yuzun coook guzel

Gecen ki resme gore degerlendirebilir dedim.ama sanirim olmadi

Aslinda orijinalinde daha cok.belli vucudum da boyut yuzunden tam kabul etmedi fotoyu site

anladım canım tabıkı sonucta sadece rakam degıl vucudumzdan gıdıyo bu kılolar.. tabıkı fark var ama net olarak asırrı zayıflamıssn dıyemıyorum hanı boydan degıl ust bedenınle ılgılı yorum yapıym dıcem o da salas bı hırka.. dedıgm gıbı yuzun cok guzel ama..

aynı kıyafetlerle aynı sekılde bı pozda en ıyı anlasılır bence.. yandan arkadan onden seklınde yanyana koyarak

iyi geceler kizlar
dun giremedim cok yogundum kosusturmaca derken vaktim olmadi
menumu paylasayim
sabah
bir sey yemeye firsat bulamadim
15.00
1 pogaca 1 elmali kurabiye
aksam 18.30
2 kepce ezogelin corbasi
5 tane kofte
domates
biraz uzum su 2 litre olmustur

sabahı atlaman ıyı olmams..

oglen normalde kurabıye ve pogaca olmams ama sen bı tık daha yıyebılırsn bunları.. kı aksam yedıklern gayet ıyı..

keske oglen ıkısını yemek yerıne bırını tercıh etseydn ve sabahı atlamasaydn..

sabah mecburen atladim canim yola ciktim bir sey yiyemedim oglende hazir yemek zorunda kaldim yolda oldugum icin

gecmis olsun canimm

Hadı kural koyalım spor ıcınnn abla bu arada gercekten kahvaltılık dedıklerımn ıcınde peynır domates salatalık zeytın hep vardı kııı..

Canim ben sali gununden itibaren baslayabilirim spora gunde yarim saat yururum sehir disindayimda

Deli ya topikçe atasözu bilmiyonuz sizde

Ay kac gndr sadece menu paylasimina, o da boyle gecenin bi vaktinde girebiliyorum kizlar kusura bakmayin.
Sporumu yaptim, bi nevi gunah cikardim menuden de anlarsiniz:))

Sabah
Yulaf kepekli kreplerim
Uzerine findik ezmesi
Bir bardak su

Oglen saat 3 gbi
Bi kase sehriye corbasi
Iki lahana dolmasi
Biraz yogurt
Bir dilim ekmek
Cay kasigiyla sarelle

Aksam
1 yumurta

Cayin yanina da 3-5 antep fistigi ve 5 tane falan da kestane. Kestane oldkca kalorili keske yemesydim ama kayinvalidem memleketten yollamis taze taze kizarmisken de yememek olmazdi ama dmiii. Gene de, galiba midem de cok sis hissettigi icin, kizdim kendime. Tarti oncesi hep ayni seyi yapiorum salak kafam.
30 dk kdr da step + karin harektleri yaptim.
Yarina insallah herkesten guzel haberler gelir.

Iyi geceler fistiklarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…