💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sagol ruveyde :) ben de seni gormek isterim

Kizz ozlemmm bende gorcem seniii :)

Zuhal abla kolay gelsinnnnn
Kuzucum bizim grupla paylaşmıştım bir sefer ama şimdi telde bir sorun var. Dosya yüklenmiyor. Eşim duysa belki izin de vermez ama feraceli resmim aslında

Kizlar beni gecenin 3.15 de watsaptan bi numara cagri birakmis resim gorunuyor ama ben kim olduklarini bilmiyorum. Benim listemde olmayan biri cagri yapabilir mi?

Hosbuldum.. onemli degil tanismak icin firsatimiz olur bol bol :)

:) canim o simdi merak evresinde benimde ablalariminda bebisleri ayni seyi yapti merak etme streste yapma senin stresin ona yansir tamam mi sutunun tadinda da bi anormallik yoksa akisina birak zamanla alir artik ben baktim olmuyo o emerse veriyodum yoksa bekledim nihayetinde memeyi birakmadi ve emiyor canim :)

Aç kalıyo diye korkuyodum bi sabah bi akşam veriyodum biberonla ama hep onu istemeye başladı eşek sıpası daha vermiyorum azcık reçel sürdüm göğsüme söylene söylenede olsa emdi sıpa 2 gündür delirtti beni bi karış boyuyla

Delirtirlerrr Gece emiosa gunduz zorlama bi sure biberonda Veerme kavanoz mamalar varya 4 aydan baslayanlar veya ulgurrt mayala falan Dr un daha iyi bilir tabide benmki sadece oneri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…