Zaten biraz öyle yaptım sayılır baharat limon sıktım tadı iyiydide ben doymadımMuge menun guzel canimmm
Birgulll aksam kacmis mii neee pilav da ekmek gibi ya hani +1 dlm ekmek daha yemis gibi
Zuhal ablammmm patates salatasi yepsaydin daha eglenceli yenebilirdi
Dosya ekle bölümünden koyabilirsin cnm ama o zaman herkes görürkizlar bi de bisey sorcam foto koymak icin album yapmak zorunda miyiz bu cevap yazdigimiz bolumden gonderez miyim ben de heveslendim de :)
Bugün öyle oldu cnmYalnızca patatesmi yedin
Başlangıç için çok güzel tatlımSelam ismimi soylememisim Padon Hülya
Şimdi Bismillah ilk menum
Sabah 4 kaşık yulaf bir kaşık keten tohumu
Ve süt karışımı
Ara çay bir avuç leblebi
Bir tabak patlıcan yemeği 3 kaşık bulgur pilavı
Ara çerez küçük bir kase
Birazdan meyve ve sütle bu günü bitircem
Tranbolin 15 daha fazla yapamadım inanin çok yorucu ama eylenceli yatmadan önce yine zipliycam ne kadar su içtim bilmiyorum ama migdm Bulancak kadar diyebilirim nasilim
Sen bu azimle eminim tuzaklarına düşmicen cnm. Gittiğiniz yerde mutlaka sana göre bişeyler olur sakın taviz vermeAbla benim annem 50 yasinda 80 kg onu da kattim Yanimabakalim Ben gidesiye hangimiz cok kilo vercek evde Iyi de akrabalarla gelip gitme olayina girdimizdede Insallah bole gider Ama gidicek tabiki
Ne güzel adın varmışEvet abla dogru hatirliyosun adım doğa şura inş bundan sonra sohbetinize katılmaya calisicagim
Haklisin katılıyorum sanaNe güzel adın varmış
Tatlım ne kadar çok paylaşım yaparsak birbirimizi daha iyi tanıyıp daha iyi anlayabiliriz tabi destek teşvikte o derece çok olur
Tatlı pasta yooook onlar Bee beeeTamam yaziyim.. sabah 2 bardak ayran ictim oncelikle.. daha sora domates salatalik dereotu yumurta omlet. Zeytin bi iki kucuk dilim patatesli borek:))) ama cok kucuktu. Sonrada 2 bardak bitki cayimi ictim.. saat 9 da kahvalti yapmstm.bide ara su ictim. Meyve turlerinden btane yedim saat 4 gibi.. aksamda iki uc catal fasulye en kcuuk dilimde tam bugday ekmegi bide biraz salata yedim. Kapadim menuyu :) esimde pasta tatli almis gelmis ama yemicem tabiiiii yoooooooookk
Menü çok güzel tatlım ama niye beyaz ekmekMenümü yaziyim arkadaslar
Kahvaltıdan önce 2 sb sirkeli su
Kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
1 dikim peynir
1 adet haşlanmış yumurta
Domates
salatalik
Öğle
Mevsim salatası(yağsız bol limon ve sirkeli)
Akşam
Mevsim salatası(yağsız bol limon ve sirkeli)
5 yk bamya yemeği
3 yk bulgur pilavi
3 litre su
Spor maalesef yok
Sen bu azimle eminim tuzaklarına düşmicen cnm. Gittiğiniz yerde mutlaka sana göre bişeyler olur sakın taviz verme
Yarından itibaren bende geciyorum tam buğday ekmeğine karar verdimM
Menü çok güzel tatlım ama niye beyaz ekmek
Artık biz bıraktık onları tb yada çavdar olsun
Bide salataya 1 tk saf zeytinyağı konulması gerekir vitaminlerin emilimi için gerekli
Tatlı pasta yooook onlar Bee beee
Sabah börek yerine tb ekmek olsaydı daha iyi olurdu onun dışında güzel cnm
Bidahakine öğünlerini saatleriyle alt alta yaz, kız okucam diye gözlerimi bozucam sizin yüzünüzden
Sporunu içtiğin suyuda yaz
Tabi tatlım birimizin olmasa diğerimizin bi fikri vardırArkadaşlar fikir almak icin başka konu ile ilgili soru sorabiliyormuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?