Hanımda neymiş kızz, o kadar resmiyete gerek yokTabiki. 30mda oturacak kilolar o yuzden ceki duzen lazm. Tamam zuhal hanim.. benimde ismim hatice..
Yok tatlım zaten nerdeyse kk nın ablası oldum:) yok benm soleme geregim yas buyugum oldugun icin. Peki abla da mutabik olalim barim :) yasli hissettirmiyim dedm:)
Söylenecek bişey yok güzelim hepsi çok güzelKizlarrr menumu yazayrummm
KALKİNCA 10.00 2 K.kayisi +2 sb su
KAHVALTİ 10.30 2 ç.ekmegi 2 zeytin 1 kkb.peynir 3 yk mantar sote cay
OGLE 15.00 kozde biber patlican 2zeytin 1.5 kkb.peynir salatalik domates 1 yk yogurt 1 has.yumurta avic ici kadar beyaz ekmek :)
17.00 1 k.kayisi t.kahvesi ( tek sekerli)
AKSAM 19.30 firinda karisik sebzeli tavuk 1 yk yogurt
SU 3 LT
Emelim yoğurdu 1 kase yiyebilirsin cnm ne oKizlarrr menumu yazayrummm
KALKİNCA 10.00 2 K.kayisi +2 sb su
KAHVALTİ 10.30 2 ç.ekmegi 2 zeytin 1 kkb.peynir 3 yk mantar sote cay
OGLE 15.00 kozde biber patlican 2zeytin 1.5 kkb.peynir salatalik domates 1 yk yogurt 1 has.yumurta avic ici kadar beyaz ekmek :)
17.00 1 k.kayisi t.kahvesi ( tek sekerli)
AKSAM 19.30 firinda karisik sebzeli tavuk 1 yk yogurt
SU 3 LT
Ayranda olur güzelim ama ev yapımı daha iyi olurZuhal abla evet beyaz ekmek azdi ana olmasa daha iyiydi
Abla ben yogurt sevmiyorummmayran cok seviyorum bakayim yiyebilirsem bahatmratlayip bi kase yemeye calisayim malum yogutt yag yakiyorrrr :)
aynen abla az kaldi 2 kilo sonra 6 lari gorcem insallah gidene kadar gorebilirim gibi geliyo hayirlisi artik sonra yavastan korumaya geciyim diyorum zaten bu diyet degil saglikli beslenme bi de ben cok kati uygulamiyorum yeme duzenimde bi degisme olmaz da koruma doneminde sporla ilgili bi degisiklik yapabilirimEee bayram yaklaşıyor
Hadi son ataklar yapılsın
Seninde okula az kaldı
aynen abla ben de oyle dusunuyorumTeşekkür ederim cnm
İnşallah bayrama kadar ne verebilirsem mezun olucam kalanını yavaş yavaş vermek istiyorum o zaman sıkılasmaya ağırlık verecem
abla bu fotolari nasil goruyoruz ben biraz cahilim de kusura bakmayin :)Kızlar albüme yeni foto koydum
En güncel geçen hafta çekildi
Sen 2 kiloyu havada karada verirsin tatlımaynen abla az kaldi 2 kilo sonra 6 lari gorcem insallah gidene kadar gorebilirim gibi geliyo hayirlisi artik sonra yavastan korumaya geciyim diyorum zaten bu diyet degil saglikli beslenme bi de ben cok kati uygulamiyorum yeme duzenimde bi degisme olmaz da koruma doneminde sporla ilgili bi degisiklik yapabilirim
Ne kusuru tatlım ben buraya mesaj yazabildiğime şükrediyorumabla bu fotolari nasil goruyoruz ben biraz cahilim de kusura bakmayin :)
Bende gorebilirmiyim acep ilham olsunNe kusuru tatlım ben buraya mesaj yazabildiğime şükrediyorum
Ben seni izlicem sende benim profiline gir orda izle yazan yere bas sonra benim profilinde fotoğraflar bölümü var oraya gir
Kareli gömlekli olan en son geçen haftadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?