💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Slm tatlım Aslında kilon fazla değil hedefin kaç
Benim hedef kilomdasın
En son geçen perşembe 74.6 kiloyum

Biz sağlıklı beslenme uyguluyoruz
Sen şhake içiyomuşun ama onu ömür boyu içemezsin yeme düzenini değiştirdiğin andada Kilo alırsın

Eğer düzenli paylaşım yapabileceksen sende katılabilirsin
:) evet aranızda olmak isterim.
Her gun yazarım ne durumdayım diye :)
Hedefim 55-50
Sebebim bebek planları var ve ben ideal kiloda olursam pofuduk bir hamile olmam olmak da istemem.
Shake i şimdilik kulanıcam. Ideal kiloya geldigimde alternatiflere başlarım
Her gun ne yediginizi naptiginizi mi paylaşıyorsunuz?

:) evet aranızda olmak isterim.
Her gun yazarım ne durumdayım diye :)
Hedefim 55-50
Sebebim bebek planları var ve ben ideal kiloda olursam pofuduk bir hamile olmam olmak da istemem.
Shake i şimdilik kulanıcam. Ideal kiloya geldigimde alternatiflere başlarım
Her gun ne yediginizi naptiginizi mi paylaşıyorsunuz?
Evet cnm hergün menümüzü sporu suyu yazıyoruz
Tek diyette değil her konuda sohbet olur
Pazartesi cuma tartı günü

Ahh birgulcugum sorma adanada alisti sicakti besikte yatamiyordu bizimbyatakta uyuyabiliyordu tek bi iki hundur gunduz yatirmaya calisiyorum alismasi lazim yoksa iyiden iyiye bizle uyumayi ogrenecek

Bugun bugun dersim yoktu sporda aletlerle calismaya da gitmedim. Ama sabah 7 de yuruyuse ciktim gelince de 2 bardak ayran ictim.. bi sure sorada kahvalti hazirlayip yedikten sora da plates ve kardiyomu yaptim. Ara olarak meyve yedim bugun aksam yemegi yiyesim yok bugunluk bu kadar olsun yemegim baska da yemeyi dusunmuyorum :)

Bugun bugun dersim yoktu sporda aletlerle calismaya da gitmedim. Ama sabah 7 de yuruyuse ciktim gelince de 2 bardak ayran ictim.. bi sure sorada kahvalti hazirlayip yedikten sora da plates ve kardiyomu yaptim. Ara olarak meyve yedim bugun aksam yemegi yiyesim yok bugunluk bu kadar olsun yemegim baska da yemeyi dusunmuyorum :)
Böyle ara ara gelince unutuyoz tatlım kim kimdi malum biraz yaşlılıkta var
Daha sık gelirsen daha çok kaynaşırız

Sporun süper olmuş
Menünüde akşam toplu olarak yazarsan daha iyi olur

Anladim yasiniz kac acaba :) dogrudur demistim katiliyorum araniza diye son mesajlsrda. Ya ben bazen midemi dinlendiriyorum.. aksam yemegi yerine meyve yiyorum.. ara ara da ya bitki cayi ya ayran su icince surekli bi doyuyorum yani eskisi gibi yeme ihtiyacim olmuyor pek nedense acikmiyorum.. ama bunu 3 gunde bit 2 gunde bir bazen kahvaltiyi degistirerek bazen aksam yemegne yansitarak yapiorum rahat ediorum.. tok oluyorum yani

Anladim yasiniz kac acaba :) dogrudur demistim katiliyorum araniza diye son mesajlsrda. Ya ben bazen midemi dinlendiriyorum.. aksam yemegi yerine meyve yiyorum.. ara ara da ya bitki cayi ya ayran su icince surekli bi doyuyorum yani eskisi gibi yeme ihtiyacim olmuyor pek nedense acikmiyorum.. ama bunu 3 gunde bit 2 gunde bir bazen kahvaltiyi degistirerek bazen aksam yemegne yansitarak yapiorum rahat ediorum.. tok oluyorum yani
Ben 44 yaşındayım cnm
Ama özellikle isim hafızam sıfır, sen adını söylemişmiydin
Ne zaman başladın dikkat etmeye hatırlamıyom ama başlarda çok azaltmak iyi değil bak ben az yesem bile çok zor veriyom artık
Doğru şeylerden doyuncaya kadar yemek en doğrusu bana göre

Hangi platesi yapıyosun. 69 düştükten sonra bende başlıyım diyorum sıkılaşmak için

Yok ya ac kalmiyorum saglikli sekilde mtlaka besleniyorum duramam oyle zaten:) benim bu 2nci ayim 41nci gnum sporda baslarda yiyerek basladim spora flan.. ama iste eskisi kadar yiyesim gelmiyor ymem gerekenler haric. Ben oncesinde de vermistim toplam olarak yiyerek 4 vrrdim sporla oncesinde de 3 vermistim.. dedigim gibi spor yaparken baslarda veremedim vucud alisma donemi sklasma acisindan zaman aliyor ama ben bnu yuruyus vr kardiyoyla destekledim. Ebru sallinin 22 gunluk kür sporu var onla basladim ben zaten araliklarla spora giden biriydi biraz arayi acnistm once kendim basladim cnku bliyordum vucuduma gore gittigim icin. Simdi 40 gunu kendim bitirdim ve spor hocam baya zayifladigimi soledi bnde sizinle daha da zayiflicam artk dedm. 2nci ayimi spora yazildim iste gidiyorum vucud degisikligi sever. Farkli egzersizlerle suan daha iyi ilerliyorum. Ben sporu seviorum hic birskmayi dusunmuyorum. Sklasmak icin degil ek olarak yag yakma egzersizleri de yapiorum

7 kilo verdim bende iste. Metobolizmamda sorun yok sukur beni yari yolda birakmiyor :) himm size abla demeliyim oyleyse. Ama yasiniz iyi yasli degilsnz okadar da :)

Arkadaşlar acaba sağdece yürüyüsle ben 500 kalori yakıyorum günlük. 1 bucuk saat falan yürüyorum.
Yürüyerek daha cok kalori nasıl yakılır ?
Ve kaç kalori kaç kilo eder diye bir bilginiz varmı ?

Yuruyus verdirir ama hizlandirmak icin agirlik olarak su sisesiyle yapacagniz kardiyo egzersizleri hem bacak hem kol butun vucud calistigi icin sizi desteklicektir.ve gunde yarim saatini ayirsan cok faydasini goruceksin. Saglik sorunun yoksa embie

Arkadaşlar acaba sağdece yürüyüsle ben 500 kalori yakıyorum günlük. 1 bucuk saat falan yürüyorum.
Yürüyerek daha cok kalori nasıl yakılır ?
Ve kaç kalori kaç kilo eder diye bir bilginiz varmı ?
Canm bildgm kadariyla 7000 kalori bi kilo. Ayrica yururken tempon hizliysa daha cok kalori yakarsn. Arada yavaslayip snra bi kac dakika kosarsan ve snra nrmal yurume hizina donersen o da kalori mktarni arttirio sanrm:)

Dogrusunu soylemek gerekirse spora gitme imkanım var.
Yüruyüs u tercih etmemin sebebi.
Bebek çalısmaları var. Ve benim bir kaybım oldugu için agırlik koşu tercih etmiyorum.

7 kilo verdim bende iste. Metobolizmamda sorun yok sukur beni yari yolda birakmiyor :) himm size abla demeliyim oyleyse. Ama yasiniz iyi yasli degilsnz okadar da :)
İstediğin gibi hitab edebilirsin cnm adım Zühal
Maşallah çok azimlisin eminim hedefine ulaşırsın
Tabi birde yaş avantajın var senin için herşey daha kolay olur

Bebek çalısmaları var. Ve benim bir kaybım oldugu için agırlik koşu tercih etmiyorum.
Tatlım zaten Birgül söylemiş ama eğer 10 dak yürüyüp 2 dak koşarsan bu metoyu daha hızlandırıyor

Daha olmadan koşmanın bi zararı olurmuki bu konuda hiç tecrübem yok eğer öyleyse sen yürümeye devam et cnm

Back