İyi yapmışın boşver o zamana spor yap daha iyiAnladim abla kalabaliklastik ya gecmisi bitiremedim biraktim cok yigilmis otobuste okudum birazinigecmisi biraktim gelecege bakalim didim kilolar gibi
Hatice birgul .... fusun abla yokkk kacaklarrr neredelersee
Sahi ayse abla nerelerdeee
Evet mantıklı o zaman spora ağırlık verceksin sanirimTeşekkür ederim cnm
İnşallah bayrama kadar ne verebilirsem mezun olucam kalanını yavaş yavaş vermek istiyorum o zaman sıkılasmaya ağırlık verecem
Öğlen yemeğini yemedinmi cnmBen bugün çok acikiom ya 6:45 te uyandı oğlum ondan sanirim güne baya erken başladık saat daha 3
Uzun olmak boyle avantaj iste ayni kilodayiz ben top gibi o tıg gibiAyyyy zuhal ablaaaa ben boyle olsammm daha da ugrasmazdim :)
Anamm fenayms. Nedn ole yapio ki ole mi alisti acep? Bzmkini bn gece hc almiorm yanima ama gunduz pratik dye bnm yatagmda yatiriorm baznn herhalde etrafni gorebilio ferah gelio die orayi daha coo sevio:) sen pkul baslamadan bebidni alstr kndi yatagna canm:)Birgullll bebisim hic uyutmuyor yatagina koyuyorum agliyo bizim yatagimizda uyuyor biz ortada kaliyoz kimildamadan yatamiyorum masallah bebisde don.allah donnn
Sali okul aciliyo napcam ben yaaa
Ayyyy zuhal ablaaaa ben boyle olsammm daha da ugrasmazdim :)
Sağolun kızlar daha göbek var pantolonun içine sakladımSelam kizlar
Temizlik yaptım bugün.ugrayamadım pek.zaten oğlan da elimde tel görünce almak istiyo.ayrımcılık yapyo babasına oyle yapmıyor.
zuhal ablaaa ne kadar zayiflamışsın.maşallah yaaa.supersin
Yok cnm abartma o kadarUzun olmak boyle avantaj iste ayni kilodayiz ben top gibi o tıg gibi
Slm tatlım Aslında kilon fazla değil hedefin kaçSelam kızlar beni de aranıza alırmısınız.
Yorumların bağzılarını okudum. Hepsine yetişemedim
Boy: 1.68
Kilo:65
Neler yapıyorsunuz?
Konu sahibini cok merak etttim kaç kilodasın şu an ?
Ben cok özen gosteriyorum su içmeye ve sabah yürüyüşüne. 1 bucuk saat yürüyorum. Gunde 3 litre su.
Hamur hayır çikolata hayır. Neredeyse 1 ayda 4 kilo zayıfladım bu şekilde.
Ve sabah kahvaltı yerinde Shake içiyorum Herbalife in ve aksam ya salata yada tekrar shake.
Hoşgeldin cnmSelam kızlar beni de aranıza alırmısınız.
Yorumların bağzılarını okudum. Hepsine yetişemedim
Boy: 1.68
Kilo:65
Neler yapıyorsunuz?
Konu sahibini cok merak etttim kaç kilodasın şu an ?
Ben cok özen gosteriyorum su içmeye ve sabah yürüyüşüne. 1 bucuk saat yürüyorum. Gunde 3 litre su.
Hamur hayır çikolata hayır. Neredeyse 1 ayda 4 kilo zayıfladım bu şekilde.
Ve sabah kahvaltı yerinde Shake içiyorum Herbalife in ve aksam ya salata yada tekrar shake.
Yedim 12 de erken baslayinca erken gidio ogunler bi salatalik yicem smdiÖğlen yemeğini yemedinmi cnm
İstersen ara yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?