💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

menüm şöyle
sabah 10.30
2 ince dilim normal ekmek ( evde tam buğday ekmeği bitmiş daha yeni alabildim )
2 kibrit kutusu peynir
akşam
saat 19.00
200 gr tavuk eti derisiz
3 yemek kaşık yağsız haşlanmış barbunya
suyum 2-2.5 litre olmuştur ancak ama yatana kadar 3 litreye tamamlarım
bisiklete binmeyi düşünüyorum

Slm canlar cok ozledim sizi son 2 gun kaldi galiba donmeme merkeze geldim şükur burda telefon cekiyo bu gece burdayim gecede inş gelirim birazdan gezmeye cikcaz.baya yeni kisi var katilan galiba hepiniz hoageldiniz kizlar basarilar dilerim

hoşbulduk teşekkür ederiz

Misafirm yeni gitti kizlar. Menu paylasiminyapip yuruyuse cikicam:)

Sabah
Uc badem
Bi bardak sut
Yarim muz bir erik
Iki yumurta
Domates salatalik peynir 3 zeytin

Saat 4 gbi
8 kasik kisir ( biliorm cok oldu, ama once 4 kasik yedim bi iki saat sonra bi daa yedim)

Smdi de bir bardak domates suyu icip gunu kapatiyorum.

Ayrica kete borek ve kekten hiiic yemedimmm

kahvaltıda patates kızartması yerine az yağlı patates salatası yiyebilirdin canım 100 gr haşlanmış patates ile 100 gr kızarmış patates arasındaki fark 420 kalori onun dışında diğer öğünlerin güzel olmuş su ve sporun da iyi
geçmiş olsun canım

menün gayet iyi tulumba tatlısı küçükmüş zaten pek sorun olmaz sanırım

menün sağlıklı kısırın miktarı biraz fazla olmuş ama akşam dengeliyorsun yine de sadece domates suyu ile acıkırsın gibime geliyor

ayrıca cıslara dokunmadığın için seni tebrik ederim

Selamlarrrr
Bu hafta hedefime ulaşırsam dondurma yicem demiştim ama tercihimi benim ince waffeldan yana kullandım. Aslında bisküvi gibi
Tabi geçen seferki gibi çok yemedim

10.00 3 hurma

10.30 yarım tb sandviç Ekm içine peynir 2 dil domates bikaç dal roka koydum

13.00 1bisküvi waffele, yarım bardak kuruyemiş

18.00 yeşil fasülye yoğurt

Spor 45 dak dışarda yürüyüş aralarda koşu
Su 3 lt olur

afiyet olsun canım o kadar spordan ve sağlıklı beslenmeden sonra hakkın sabah kahvaltısı ve akşam yemeği de çok güzel duruyor ben de 60 kiloya düşünce tuzlu lokma yağacağım kendime ödül olarak

Kizlarrrrrr evimdeyimmmm sukur rabbime :)

Yediklerimi yazmicam sacma sapan bir gundu sabah 4 .30 gibi ciltik yola cissslar yedim annem super bi kahvalti hazirlamisti 11 gibi yedim onda da cislar vardi sonra eve geldim valizleri yerlestir falan neyse zaman gecti evde malum yiyecek yoktu alisveris derken hazirdan biraeyler koydum oyle iste

Her neyse sabah tartilirim zaten bu haftam gitti ama yeni hafta cok dikkat edicem insallah bari cok arti cikmasam tek istedigim bu

kızlar kendimi adapte etmek için yazıcam buradan hem sizi gördükçe motive olurum şu anda yarışma filan var mı aranızda çok bakamadım takım koçu kimdir bilemiyorum :) daha önceden kk ile 12 kilo vermiştim şimdi ise 20 kilo fazlam var
sabah: salatalık domates çay peynir ve zeytin biraz (kibrit kutusu ile ölçmedim :)) )
öğlen: 5 yemek kaşığı kadar yeşil fasülye ve yanında bulgur pilavı o da 5 yemek kaşığı kadar
akşam: ton balıklı salata ve maalesef bir poğaça yedim.
Yediklerime dikkat ederek sadece 2 kilo verebildim esaslı diyete girmem gerek ama isveç diyetinden korkuyorum ama çok hızlı kilo verdiriyor geri de alınmıyor yapmıştım önceden çok kafam karışık :/

Kızlar bugün kendimi iyi hissetmiyorum
Hiç yorum yapmaya gücüm yok
Yarın tartı yüzünüzü güldürsün
Bildirimler öğlene kadar yapılsın lütfen

Geçen haftaki Kilo
Bugün
Fark
Yüzde

Şeklinde olursa sevinirim
İyi geceler herkese

Kilo yüzdesini hesaplama

Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

Sonuçtaki 3.rakam eğer 5 ve üzeriyse bi üst rakama yuvarlanır
Mesela sonucunuz 0.726 olarak çıktı onu 0.73 olarak yuvarlarsınız

Reactions: BBD
slm hanimalar
benim bugünki menüm

sabah
kahvaltiyi hazirlarken
1 seftali

1 ekmek
yarim haslanmis yumurta
1 kahve
domates salatalik
maydanoz
2kk bal

ara seftali

ögleni gec yedik
agzima bir köfte attim izgara cok acikmistim

öglen
3 kanat derisiz
karnabahar firinda besamel sosuyla pismis

ara seftali

aksam
3 kanat ve 3 kasik pilavli salata
yanina da 1 bardak ayran

az sonra da bir kahve icicem

bugün derin dondurucuya koymak icin
8 tepsi pogaca yaptim ve sadece tadina bakmak icin bir isirim aldim

Canm yumurtayi ndn yarim yedin ki? Cok saglikli. Bir de kanat zaten kucucuk:) derisizse onun da miktarni arttirablrsn sanki:) besamel sos siknti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…