💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben sanırım regl olucam az kaldı umarım tartıya yansımaz

Canm misafirle kalabalikla olur o kdr. Hic bozma moralni. Arti eksi olayi da belli olmaz hic walla:) unutlarni yuksek tut:)

hadı ınsallah bakalımm.. bugun de baya kalabalık evde tam bı bayram havası var bı kacıym bakıym dedım naptınız dıye..

Reactions: BBD
ya ben de bu hafta reglim tartida hic eksilme olmadi regl den dolayi mi oluyo ne ilgisi var ki

regl döneminde vücut su toplar şişkinlik olur tuz tüketimine dikkat etmezsen daha fazla şişersin cnm ben tuzu biraz kestim umarım artı çıkmam

Slm canlar cok ozledim sizi son 2 gun kaldi galiba donmeme merkeze geldim şükur burda telefon cekiyo bu gece burdayim gecede inş gelirim birazdan gezmeye cikcaz.baya yeni kisi var katilan galiba hepiniz hoageldiniz kizlar basarilar dilerim

Zuhal abla bugun aksam tartilcam disarda ama korkuyom bakmaya beni son bildirimle kaca bolecen bilmiyom artik bide arti cikarsam borclu kalacam sana.

Kizlar burda bir sacim dokulmeye basladi anlatamam niyeyse cok uzuluyorum ya zaten az.gecmisi donunce okuycam ins burda firsat bulamiyorum. yarin da findik basliyo

Merhaba hanimlar yarin tarti var ama Ben bugun acik kacamak yaptim cok Minik ama yaziyorum menumu
10:00 2 haslanmis yumurta
Domates
1 dilim Ekmek

13:00 1 seftali
2 Erik

15:00 1 kase yogurt
4 kofte
1 tanecik tulumba tatlisi minicik
Gorundugu kadar masum diil tabi :-(

18:00 Ton balikli salata

2.5 lt su 3 olur

30 dk yuruyus
Oglum gunduz uyumadi erken yatarsa eklerim insallah spora

Merhaba kızlar
coktandir intermet problemim vardı.giremedim.ama artık tamam.

Buraya gelemediim günler ne yaptım
tek kelimeyle cozuttum.
motivasyonum sıfır değil eksilerde.
Hic zayiflayamiycam gibi8 geliyor.
kendimeolan inancimu kaybeykaybettim

Moral vereyim dedim ama bende aynıyım

Menüm
SABAH 1 bardak limonlu su
KAHVALTI 2 dilim kepekli ekmek az patates kızartma peynir az kaymakla bal bol domates salatalık
ÖĞLE 1 tabak kabak yemeği az yoğurt
ARA yarım muz fındık ceviz
AKŞAM 2 yumurta 1 çatal labne 1 çatal peynir
Oda ceryanında kalmışım kızlar sırtım falan çok kötü
Su 3 litre spor 33 dk leslie 3 yaptım kızım tamamlamama izin vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…