Bugün deniycem zira çok şişim patlayacam yoksaben bugun cozum buldum canım kabızlıga zuhal abla sagolsun..
aksamdan 1 ltre suyun ıcerısne bı tane salatalık dılımledım normal yuvarlak yuvarlak.. ne kadar cok parca olursa suyunu o kadar ıcıne bırakır dıye dusnuyorm.. 1 tane lımonu 4e boldum koydum ıcıne.. bı tane de elma vardı mınık onu dılımledm 8e fılan boldum.. sabah kadar dınlendrdm onu.. sabah 2 bardak ıctım kahvaltıdan once.. cok ıyı geldı..
ha bu arada elmaları da yedım ıcınden secıp. cok fazla bı tat farkı olmadı zaten dıyet elmaydı tatlı degıldı yanı lımonla daha da bı eksı olmusdu sadece..ama ıyıydı tadı.. gun boyu ıcmeyı dusunuyorm onu sana da kesınlıkle tavsıye ederm.. nane ozellıkle koymadm sacma gelebılır ama kokusu benı rahatszı edıyo hastayken hep nane lımon ıcerız malum cok sogdum.. ama ıstersen koyabılırsn sen..
Bugün deniycem zira çok şişim patlayacam yoksa
harikaa çok iyi yapmışsın önce canın çekiyor yiyemiyorsun 1 saat sonra iyikide yememişim diyorsunnnMerhaba bebek mevlüt ündeyim, pilav ve baklava almadım, tavuk haşlama yiyorumve ayran canım çok istedi ama yemedim diye de mutluyummm
Merhaba bebek mevlüt ündeyim, pilav ve baklava almadım, tavuk haşlama yiyorumve ayran canım çok istedi ama yemedim diye de mutluyummm
Çoook sevindim üzümüm tebrikler kuzumMerhaba bebek mevlüt ündeyim, pilav ve baklava almadım, tavuk haşlama yiyorumve ayran canım çok istedi ama yemedim diye de mutluyummm
Çok doğru demişin bebişimharikaa çok iyi yapmışsın önce canın çekiyor yiyemiyorsun 1 saat sonra iyikide yememişim diyorsunnn
Tartıda gördüğümüz eksiler en lezzetli yemekten daha çok mutlu ediyor biziaferın sana kocaman..bak ne guzel yapmıssın.. yıyıp pısman olmaktansa yemeyıp pısman olmak daha ıyı bence.. ustelık zayıfladıgmızı gorunce adı pısmanlık olmuyo ıyıkı yememısım dıyoruz.. apayrı mı mutluluk..
Akşam az olmuş güzelim inşallah acıkmazsınkızlar ben dısarı cıkıcam bırazdan.. menumu bıraz erken ama paylasıym gec olmadan
sabah kahvaltm baya gec oldu gec uyandm 11.30 gıbı bı fıncan nescafe (2sı bır arada) bıraz bıber domateslı kızartma tarznda bısey ama kızartma kadar yaglı degıl.. peynır salatalık yedım bırazda..
oglen 2 gıbı bı kase yesıl mercımek corbası bı kucuk kase rus salatası(mayonezsız)
5 gıbı yanı az once acıkmamak ıcın bı kase kuru uzum leblebı bırazda cevız yedım.. sımdı arkadaslarla cıkıcaz.. bıseylelr ıcerız yemem daha bısey..suyum 2 lt oldu bırı dun yaptıgm lımonlu elmalı salatalıklı olan dıgerı sade sporumu da leslıe 3 mıle yaptm.. aksam yıne gelırm.. opuldunz kocaman..
baska bi sey yemicen mi abla 15.00 erken degil miKızlar bende menümü şimdiden yazıyomki akşama daha bişey yemeyim
8.00 2 k.erik 2 hurma
8.30 1 yum mozzerallı omlet 3 zeytin marul 1 tb sandwıch Ekm.Dışı
12.00 ý.mercimek sal.yoğurtlu kabak sal. Ton balıklı sal. Toplam 1.5 tabak
15.00 1 tabak karpuz yoğurt
Su 3lt olur
Spor yapılacak
inş ablam o günleride görücez ♥Çok doğru demişin bebişim
Sende artık börek tatlı görüp yemicen bizde seni tebrik edecez
Karpuz yedim ya güzelim sabredip yemicembaska bi sey yemicen mi abla 15.00 erken degil mi
Abla çok güzel ama çok erken kapamışsınKızlar bende menümü şimdiden yazıyomki akşama daha bişey yemeyim
8.00 2 k.erik 2 hurma
8.30 1 yum mozzerallı omlet 3 zeytin marul 1 tb sandwıch Ekm.Dışı
12.00 ý.mercimek sal.yoğurtlu kabak sal. Ton balıklı sal. Toplam 1.5 tabak
15.00 1 tabak karpuz yoğurt
Su 3lt olur
Spor yapılacak
Bugün böyle olsun güzelimAbla çok güzel ama çok erken kapamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?