💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bugün deniycem zira çok şişim patlayacam yoksa

Merhaba bebek mevlüt ündeyim, pilav ve baklava almadım, tavuk haşlama yiyorum ve ayran canım çok istedi ama yemedim diye de mutluyummm

aferın sana kocaman.. bak ne guzel yapmıssın.. yıyıp pısman olmaktansa yemeyıp pısman olmak daha ıyı bence.. ustelık zayıfladıgmızı gorunce adı pısmanlık olmuyo ıyıkı yememısım dıyoruz.. apayrı mı mutluluk..

Merhaba bebek mevlüt ündeyim, pilav ve baklava almadım, tavuk haşlama yiyorum ve ayran canım çok istedi ama yemedim diye de mutluyummm
Çoook sevindim üzümüm tebrikler kuzum
Bak yarına yemediğin için daha mutlu olacaksın, kendine daha fazla güveneceksin

kızlar ben dısarı cıkıcam bırazdan.. menumu bıraz erken ama paylasıym gec olmadan

sabah kahvaltm baya gec oldu gec uyandm 11.30 gıbı bı fıncan nescafe (2sı bır arada) bıraz bıber domateslı kızartma tarznda bısey ama kızartma kadar yaglı degıl.. peynır salatalık yedım bırazda..
oglen 2 gıbı bı kase yesıl mercımek corbası bı kucuk kase rus salatası(mayonezsız)
5 gıbı yanı az once acıkmamak ıcın bı kase kuru uzum leblebı bırazda cevız yedım.. sımdı arkadaslarla cıkıcaz.. bıseylelr ıcerız yemem daha bısey.. suyum 2 lt oldu bırı dun yaptıgm lımonlu elmalı salatalıklı olan dıgerı sade sporumu da leslıe 3 mıle yaptm.. aksam yıne gelırm.. opuldunz kocaman..

Tartıda gördüğümüz eksiler en lezzetli yemekten daha çok mutlu ediyor bizi
Zaten biri 5 dak sürüyor sonra vicdan azabı
Ama yemezsek o eksiler toplanıp kocaman kilolar oluyor

Akşam az olmuş güzelim inşallah acıkmazsın

Kızlar bende menümü şimdiden yazıyomki akşama daha bişey yemeyim

8.00 2 k.erik 2 hurma

8.30 1 yum mozzerallı omlet 3 zeytin marul 1 tb sandwıch Ekm.Dışı

12.00 ý.mercimek sal.yoğurtlu kabak sal. Ton balıklı sal. Toplam 1.5 tabak

15.00 1 tabak karpuz yoğurt

Su 3lt olur
Spor yapılacak

baska bi sey yemicen mi abla 15.00 erken degil mi

Abla çok güzel ama çok erken kapamışsın

Slm herkese koydeyim hala turkcel burda çekmiyo deli oldum ya dama çiktim bakalim msj gelcekmi bir hafta daha burdayim tartilamadim ama koy ekmegi falan yiyorum buralar insaat calistim baya ama sanirim kilo aldim istanbula gelmeden kilomu ogrenemiycem tartimi ozledim yaaaa

Slm herkese koydeyim hala turkcel burda çekmiyo deli oldum ya dama çiktim bakalim msj gelcekmi bir hafta daha burdayim tartilamadim ama koy ekmegi falan yiyorum buralar insaat calistim baya ama sanirim kilo aldim istanbula gelmeden kilomu ogrenemiycem tartimi ozledim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…