💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ohhh ohhh hadi maşallah güzelim devamı gelsin inşallah
Bence bu hafta daha iyi olacaz herkes daha bi hırslandı, azimlendi
En azından ben öyle hissediyorum

O zaman söyle bi süre börek tatlı yapmasın

Ama sende iradeli ol güzelim. Bak bizde oturmalara, gezmelere gidiyoz yeri geliyor evdede yapıyoruz ama yemiyoruz
Sonundada şu kadar Kilo verdim deyip hava atıyoz
Ablam bn de kekten vazgectim. Kisir yaptim mis gibi:) hem ben de yiyebilirm orda:)

Ablam bn de kekten vazgectim. Kisir yaptim mis gibi:) hem ben de yiyebilirm orda:)
Çok iyi olmuş cnm yanında bol salata bide ayran al yanına
Akşam menünü bekliyor olacam, cıss olmasın
Bu hafta hepimiz daha güzel verecez

Ben demedimmi öğretmenim regl bittikten sonra çok farkediyo diye inşallah devamı gelir

Sabah börek yemedin demi güzellik

Bugün senden güzel sağlıklı bi menü istiyorum
Sebze salata et türü ne varsa, yoğurdunuda unutma.
Akşam cıss olmadan karnını doyur sonra kaçamak yapmaya gerek kalmaz
yok bugün börek yemedim ama biraz cıss vardı kahvaltıda dayanamdım götürdüm ama bugün kesinlikle daha asağlıklı olucak menüm

AAA kırılıyorumm amaa
Ablacım kötü bişi demedim ki yalanda deil mutlaka hergün yenmemesi gereken bişi yiyosun sonra dikkat edicem falan diyosun böyle olmaz güzelim spor yapamıyosan bile yediklerine dikkat et bizde cıs yiyoruz ama arada hergün olmaz bak daha 14 yaşındasın yaşıtlarını görüyorum sokakta çıtı pıtı bi bacakları nerdeyse bizim bi kolumuz kadar kötülüğüne demiyoruz ama böyle yapma

ewt abla ama gerçekler çook acı cıs ları sadece kahvaltıda yiyorum evt hergün biraz oluyor zaten bu kilolar 10 ayda vermem lazım mutlakaa

Yaaaa allahım çok afedersiniz de genelimizin ortak problemi kabızlık herşeyi denedim geçmiyo

ben bugun cozum buldum canım kabızlıga zuhal abla sagolsun..
aksamdan 1 ltre suyun ıcerısne bı tane salatalık dılımledım normal yuvarlak yuvarlak.. ne kadar cok parca olursa suyunu o kadar ıcıne bırakır dıye dusnuyorm.. 1 tane lımonu 4e boldum koydum ıcıne.. bı tane de elma vardı mınık onu dılımledm 8e fılan boldum.. sabah kadar dınlendrdm onu.. sabah 2 bardak ıctım kahvaltıdan once.. cok ıyı geldı..
ha bu arada elmaları da yedım ıcınden secıp. cok fazla bı tat farkı olmadı zaten dıyet elmaydı tatlı degıldı yanı lımonla daha da bı eksı olmusdu sadece.. ama ıyıydı tadı.. gun boyu ıcmeyı dusunuyorm onu sana da kesınlıkle tavsıye ederm.. nane ozellıkle koymadm sacma gelebılır ama kokusu benı rahatszı edıyo hastayken hep nane lımon ıcerız malum cok sogdum.. ama ıstersen koyabılırsn sen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…