Ohhh ohhh hadi maşallah güzelim devamı gelsin inşallahyok güzelim birde telefona kendimi kaptırır alıştırırsam kurtulamam kendimi biliyorum bağımlılık yapar bende ..fırsat buldukça girmeye çalışacağım okul zamanı sıkıntı olmaz ama şimdilik tatildeyim..bu arada sabah tartıldım çok mutluyum dünden bu güne çok fark etmişim bitki çayları şişleri almış götürmüş tavsiye ederim..
Guzel olup da kalorisiz olan ne var ki bacim:)) hepsi tuzak nefsimize:)Aynen hurmada ii olr oda çok şekerli ama fazla yememek lazım
Ablam bn de kekten vazgectim. Kisir yaptim mis gibi:) hem ben de yiyebilirm orda:)O zaman söyle bi süre börek tatlı yapmasın
Ama sende iradeli ol güzelim. Bak bizde oturmalara, gezmelere gidiyoz yeri geliyor evdede yapıyoruz ama yemiyoruz
Sonundada şu kadar Kilo verdim deyip hava atıyoz
Çok iyi olmuş cnm yanında bol salata bide ayran al yanınaAblam bn de kekten vazgectim. Kisir yaptim mis gibi:) hem ben de yiyebilirm orda:)
Ben demedimmi öğretmenim regl bittikten sonra çok farkediyo diye inşallah devamı geliryok güzelim birde telefona kendimi kaptırır alıştırırsam kurtulamam kendimi biliyorum bağımlılık yapar bende ..fırsat buldukça girmeye çalışacağım okul zamanı sıkıntı olmaz ama şimdilik tatildeyim..bu arada sabah tartıldım çok mutluyum dünden bu güne çok fark etmişim bitki çayları şişleri almış götürmüş tavsiye ederim..
ayy inş ben çok umutluyumÇok iyi olmuş cnm yanında bol salata bide ayran al yanına
Akşam menünü bekliyor olacam, cıss olmasın
Bu hafta hepimiz daha güzel verecez
Sabah börek yemedin demi güzellikayy inş ben çok umutluyum
limonlu su dene istersen nette sindirime yardım eder yazıyorYaaaa allahım çok afedersiniz de genelimizin ortak problemi kabızlık herşeyi denedim geçmiyo
Aç karna zeytinyağı işe yarar aslındaYaaaa allahım çok afedersiniz de genelimizin ortak problemi kabızlık herşeyi denedim geçmiyo
yok bugün börek yemedim ama biraz cıss vardı kahvaltıda dayanamdım götürdüm ama bugün kesinlikle daha asağlıklı olucak menümSabah börek yemedin demi güzellik
Bugün senden güzel sağlıklı bi menü istiyorum
Sebze salata et türü ne varsa, yoğurdunuda unutma.
Akşam cıss olmadan karnını doyur sonra kaçamak yapmaya gerek kalmaz
Kesin patates kızartması yedin dimiyok bugün börek yemedim ama biraz cıss vardı kahvaltıda dayanamdım götürdüm ama bugün kesinlikle daha asağlıklı olucak menüm
Kesin patates kızartması yedin dimi
Kuzum en azından annen fırında yapsın, ondan biraz yiyebilirsin
AAA kırılıyorumm amaabide hergün cıss yiyo hergün sözverip yeniden başlıyo çok azimli
Ablacım kötü bişi demedim ki yalanda deil mutlaka hergün yenmemesi gereken bişi yiyosun sonra dikkat edicem falan diyosun böyle olmaz güzelim spor yapamıyosan bile yediklerine dikkat et bizde cıs yiyoruz ama arada hergün olmaz bak daha 14 yaşındasın yaşıtlarını görüyorum sokakta çıtı pıtı bi bacakları nerdeyse bizim bi kolumuz kadar kötülüğüne demiyoruz ama böyle yapmaAAA kırılıyorumm amaa
ewt abla ama gerçekler çook acı cıs ları sadece kahvaltıda yiyorum evt hergün biraz oluyor zaten bu kilolar 10 ayda vermem lazım mutlakaaAblacım kötü bişi demedim ki yalanda deil mutlaka hergün yenmemesi gereken bişi yiyosun sonra dikkat edicem falan diyosun böyle olmaz güzelim spor yapamıyosan bile yediklerine dikkat et bizde cıs yiyoruz ama arada hergün olmaz bak daha 14 yaşındasın yaşıtlarını görüyorum sokakta çıtı pıtı bi bacakları nerdeyse bizim bi kolumuz kadar kötülüğüne demiyoruz ama böyle yapma
Yaaaa allahım çok afedersiniz de genelimizin ortak problemi kabızlık herşeyi denedim geçmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?