💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Günaydınnnnn sevgili, tatlı, gurubdaşlarım
Kaçamaksız bi hafta sonu geçirip pazartesi eksilerle mutlu olalım inşallah

Ben kahvaltımı yaptım bileee

ablam haklsısın yani ne diyeyim ama sadece ben sağıksızmı kilo veriyorum diye bi düşündüm cevaplayın lütfenn
Canımcım daha yeni başladın öncesine göre daha az yediğin için başta hızlı vermen normal
Ama sen gelişme çağındasın bütün besinlerden yeterince Yemen gerekir
Yağlı tatlı hamurişi makarna pilav kızartma, senin ihtiyacın olmayan ve yememen gerekenler
Bunun dışında et süt yumurta sebzeler salatalar,nohut fasülye barbunya doyuncaya kadar yiyebilirsin. şeker oranı düşük meyveleri tercih edersen daha iyi olur

Şu 3 gündür ne yediğine bak bakalım ne kadar sağlıklı bi menün var

Benim sana yazdığım listeye tekrar bak, menülerini öyle oluşturmaya çalış

Bide annen baban kilolumu yada kardeşlerin

ailemde 1 kaç kilolu var ama benimki ırsi değil ben 8 yaşıma kadar hep 29 kiloydum neyesem ne içsem 2 sınıfa geçtikden sonra başladı kilo alma sürecim

ailemde 1 kaç kilolu var ama benimki ırsi değil ben 8 yaşıma kadar hep 29 kiloydum neyesem ne içsem 2 sınıfa geçtikden sonra başladı kilo alma sürecim
Mutlaka annende istiyordur senin Kilo vermeni. Bu dönemde sana çok destek olması lazım. Bi süre evde hamurişi tatlı yapmasın
Sana faydalı yemekler pişirmeye çalışsın. Tabi daha az yağlı

Annen kaç yaşında, kaç kardeşsiniz

günaydın herkese..
dün akşam menumu paylaşamadım (

eşim şeir dışındaydı geldi ..
sabah saat 7 de kalktık sağolsun uyuyamaz..
sabah 7 .30 da bitki çayımı ilacımı içtim
8 gibi domates salatalık ve peynir eşliğinde kahvaltımı yaptım ..
şimdide 10 tane badem bir hurma eşliğinde yeşil çay içiyorum..

menularınız gayet güzel

eşimin pc bozulmuş tamire götürdü bikaç gün benimkini kullanacak ondan kalırsa bana yazarım size ..
hepinizi öpüyorum Allah herşeyi gönlünüze göre versin ..geldiğimde herkes zayıflamış olsun :))))

annem 40 yaşında bir abim var 18 yaşında
Tmm cnm, az çok annende biliyodur sana neyin iyi gelip gelmediğini
Annenden rica et bu sefer başarmak istediğini ve onun desteğine ihtiyacın olduğunu

Bak eğer bu yaşlarda kilodan kurtulamazsan ilerde daha çok alırsın ve zaman geçtikçe vermesi daha zor oluyor

Zaten sürekli bu alıp vermeler metabolizmayı bozuyor
Artık Daha sağlıklı beslenmeye çalış

Tlf dan giremiyonmu tatlım

Artık tlf benim ayrılmaz bi parçam oldu hem daha pratik

zaten tek destekçim annem (cnm annnem )

Tlf dan giremiyonmu tatlım

Artık tlf benim ayrılmaz bi parçam oldu hem daha pratik
yok güzelim birde telefona kendimi kaptırır alıştırırsam kurtulamam kendimi biliyorum bağımlılık yapar bende ..fırsat buldukça girmeye çalışacağım okul zamanı sıkıntı olmaz ama şimdilik tatildeyim..bu arada sabah tartıldım çok mutluyum dünden bu güne çok fark etmişim bitki çayları şişleri almış götürmüş tavsiye ederim..

zaten tek destekçim annem (cnm annnem )
O zaman söyle bi süre börek tatlı yapmasın

Ama sende iradeli ol güzelim. Bak bizde oturmalara, gezmelere gidiyoz yeri geliyor evdede yapıyoruz ama yemiyoruz
Sonundada şu kadar Kilo verdim deyip hava atıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…