- 7 Ağustos 2015
- 291
- 269
- 23
112 kilo ile basladim canim 5-6 ayda falan verdim ve ben oyle yemek konusunda kendimi cok sıkmadim verirsin canim sen de onemli olan azim ve kararlilik gerisi gelirMasallah kac kg la basladnz bide ne kadar zamanda verdiniz acaba??? Bende vermek istiyorum vermem gerek yani
evet canım izmirdeyim..Izmirdemi yasiosunuz siz???
Vaaaay cıtıra bak sen! Kız arerim sana helalll olsun o odulkızlar 1.400 daha verdiğimde toplam 40 kg vermiş oluyorum artık o gün bi 40 kg ödülü veriyim dimi gerçi benim her günüm ödüllü de :)
Tebrik ederim hayatım.oleyyyyyyy
Bizim gibiler cokmus bravo valla az kalmıs devam gulum devam.112 kilo ile basladim canim 5-6 ayda falan verdim ve ben oyle yemek konusunda kendimi cok sıkmadim verirsin canim sen de onemli olan azim ve kararlilik gerisi gelir
Bende anlamadım o kadar börekleri çikolataları yedi kavunu falan bol bol yedi ben onları yesem bidaha böyle olurum ii vermiş tuhafTebrikler güzellik
Ama bu ilk 2 hafta çabuk verilir
3 hafta sonrada sıkılıp bırakmadan devam edecen
haha bende çok şaşaırdım ablam bu 2 kiloyuda son 2 günde verdim zatenBende anlamadım o kadar börekleri çikolataları yedi kavunu falan bol bol yedi ben onları yesem bidaha böyle olurum ii vermiş tuhaf
Demekki daha cok yiyomus haticem azıcık kısınca gitmis kiloBende anlamadım o kadar börekleri çikolataları yedi kavunu falan bol bol yedi ben onları yesem bidaha böyle olurum ii vermiş tuhaf
aynn öyleeeDemekki daha cok yiyomus haticem azıcık kısınca gitmis kilo
Tatlım o daha 14 yaşındaBende anlamadım o kadar börekleri çikolataları yedi kavunu falan bol bol yedi ben onları yesem bidaha böyle olurum ii vermiş tuhaf
Ben de seni tebrik ederim canım, günlük ne yiyorsun dikkat edeyim. Sporu o kadar yapamam dakizlar hepinizi tebrik ederim seviyorum sizi valla :)
AA ablam ben hiç katılmıyorum sporsuz diyetle verdim hem insan aç kalınca vücüt önce yağı tüketmeye başlar delicesine spor yapmadığım için su ve kas kaybettiğimi düşünmüyorum tabiiki bunu ilerleyen günlerde göreceğiz ♥Tatlım o daha 14 yaşında
Bide önceden çok tatlı yediği için vücut şaşırdı
Şimdi hem su kaybetti
Biraz dikkat etse daha güzel verir
Asıl sen yanılıyorsun diyetin ilkvhaftaında daha cok su kaybı olurAA ablam ben hiç katılmıyorum sporsuz diyetle verdim hem insan aç kalınca vücüt önce yağı tüketmeye başlar delicesine spor yapmadığım için su ve kas kaybettiğimi düşünmüyorum tabiiki bunu ilerleyen günlerde göreceğiz ♥
Tatlım bu sadece senin için geçerli değil herkes için böyleAA ablam ben hiç katılmıyorum sporsuz diyetle verdim hem insan aç kalınca vücüt önce yağı tüketmeye başlar delicesine spor yapmadığım için su ve kas kaybettiğimi düşünmüyorum tabiiki bunu ilerleyen günlerde göreceğiz ♥
ama spor değilki bu nasıl su kaybı olurkiAsıl sen yanılıyorsun diyetin ilkvhaftaında daha cok su kaybı olur
Aldigin karbonhidrat miktari dustugu icin vücut fazla suyu atar once..ama spor değilki bu nasıl su kaybı olurki
AA bilmiyordum ama sonra atılan şey sadece yağ olur değilmiAldigin karbonhidrat miktari dustugu icin vücut fazla suyu atar once..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?