Elimi sürmeme gerek yok Tatlıcım sabredin bi 6 ay sonra sizde aynı şekilde yazacaksınızMaşşşşşallllah tü tü tü elini sür bize elini
Yok kızz bende yedimAy ablammm ya çok tatlısın. Evet ben baya yapmıştım seni bilmem amasen o kadar yapmıyosun sanki. Neyse bu hafta bitti. Önümüzdeki maçlara bakıcezz
Sagol canım.Gecmis olsunnnn kendine dikkat etttt
Doktor kortizon verdi ama benim bunye tırt cıktı butun yan etkiler bi arada gelip beni hastanelik edince kesti ve agrı kesici ve iltihap giderici ile devam ediyor baska ilac yok diyor.Çok geçmiş olsun cnm
Neyse daha iyiymişin
Peki ilaç falan kullanıyomusun bunun için
İyiyim canım hepinize tesekkur ederim.Ay ablammm ya çok tatlısın. Evet ben baya yapmıştım seni bilmem amasen o kadar yapmıyosun sanki. Neyse bu hafta bitti. Önümüzdeki maçlara bakıcezz
İnan ki biraz önce aklımdan geçtin. Etiketleyip soracaktım nerdesin, nası oldun diye.yine iyi vermişsin,almamışsın
Canım benim, inşallah haftaya 90ları görürsem benden mutlusu olmaz. Sen de kafana takma, sabit değilsin. Yeme düzenini devam ettirirsen haftaya direnç kırılır verirsin inşallah
Tabii eksi goreceksin sen buradaki bi cok kızın ilham alıp bende yapabilirim dedigi insansın.Valla beni şimdiden pazartesi heyecanı sardı
Bu hafta artısız bi bildirim yapacam inşallah
Sizde şaşırın biraz
Ne bu böyle her hafta artı artı, gurubun yüz karası ilan ediyom kendimi
Ama pazartesi temize çıkarım inşallah
Oh abla valla sen bu işin hilesini biliyon adını yaz miktar yazmaYok kızz bende yedim
Waffel yazdım ama utandığımdan miktar yazmamıştım 5-6 tane vardı
Niyetim bu sabah dondurma yemekti güya sabah yiyince az zararla atlatırım diye
Ama bu hafta hiç tatlı yemicem
Haftayada en az -1 olacak inşallah
Ama verirsem cuma sabah dondurmamı yerim ona göre
Yarım ye bari canım kalanın tavuğunu ye lavaşını yeme bencePekiiii ben kg verdigim icin bugun ogleyin lavasiyla beraber tavuk durum yiyebilirmiyimmm canim collkk istiyor
Yarım ye tatlımboylece vicdan azabı cekmezsinPekiiii ben kg verdigim icin bugun ogleyin lavasiyla beraber tavuk durum yiyebilirmiyimmm canim collkk istiyor
Aynen oyleTabii eksi goreceksin sen buradaki bi cok kızın ilham alıp bende yapabilirim dedigi insansın.
Sanki regl olucam diyodun öğretmenim yanlış hatırlamıyosam ondan sonra daha çok verirsin merak etme tebrik ederimmerhaba herkese hayırlı cumalar ..
yazılanları okumadan hemen bildirim yapayım dedim
sabah 85i gördüm gözlerim dışarı fırladı ..helal kendime 10 günde bir kilo vermişim((
ah ah şu tiroidlerim olmasaydı en az 4 kilo giderdi de neyse ne yapalım bu da bişey demi..
canım regl dönemindeyim bitmek üzere ilk defa bu dönemde kilo almadım normalde 3 kilo falan alırdım şükür rabbime..Sanki regl olucam diyodun öğretmenim yanlış hatırlamıyosam ondan sonra daha çok verirsin merak etme tebrik ederim
Yok kızz bende yedim
Waffel yazdım ama utandığımdan miktar yazmamıştım 5-6 tane vardı
Niyetim bu sabah dondurma yemekti güya sabah yiyince az zararla atlatırım diye
Ama bu hafta hiç tatlı yemicem
Haftayada en az -1 olacak inşallah
Ama verirsem cuma sabah dondurmamı yerim ona göre
İşte bittikten 2 gün falan sonra bende 2 kilo fark etmişti inşallah sendede öyle olurcanım regl dönemindeyim bitmek üzere ilk defa bu dönemde kilo almadım normalde 3 kilo falan alırdım şükür rabbime..
bu hafta çok hareketli ve yoğun geçti hava sıcak iştahım sıfır düzeyde sanırım yürüyüş sayısını artırmam gerekecek..
geçen sene ağustos ayında 97 kg idim
martta 93 kg oldum
marrttan beridir çok ama çok dikkat ediyorum
ve
sizle başladım 1 ağustosta daha da sıkı tuttum 86.5 felandım
şimdi sabah tartıldım
85 kg sanırım ödem atıyorum kendimi kandırmayayım 3 gündür mate yeşil çay vs artırmıştım ama ...
Ama sonunda yine zararlı çıkan ben oluyom cnmOh abla valla sen bu işin hilesini biliyon adını yaz miktar yazma
Ayyy inşallah ya bu sene tatile gidemedik eşim yoğun olduğu için zaten bende bu kiloyla gitmek istemedim ama seneye yaza incecik olsam tatile kadar daha ne isterimAy yaza gelsin 38 bedenler yazmışsın ya, nasıl heyecan yaptım. Ayda 4 kilo verirsem Aralık sonu hedefimde oluyorum ama hedefim 69.
o kiloda 38 olur muyum bilmiyorum. Bende biraz daha devam ederim yaza kadar 38 beden olurum kesin :) oh konuşurken ne kolay ahahah
Ama çok da zor değil yaa, yapılamayacak birşey değil. En önemlisi karnımız doyuyor. Sağlıklı şekilde hem de. Sporu da yaptık mıydı, bizden iyisi yok!
Sizin waffellerin boyutu avuç içi kadar sanırım dimi. Burdakiler bi servis tabağı kadar da :a sen mi yapıyorsun bilmiyorum gerçi, hazırları böyle
Ben de yemiyim inşallah ama az da olsa yerim ben. İlla tadına bakıcam yoksa diyet eziyet oluyor bana. Bu kadar ay hiç yemeyecek miyim diye
İNŞALLAH canım inşallah ..İşte bittikten 2 gün falan sonra bende 2 kilo fark etmişti inşallah sendede öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?