- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazır yufka.haklısın az alayım.Hamurunu az yoğur canm onlara yetecek kadar
çok güzel.babaanne desenli diye dedim.pazen bir de.olsun evde giyerim rengarenk...hembabaanne olunca da giyerim kısmetseGüle güle giy cnm da niye babaanne elbisesi aliyorsun ben bile almiyorum
Hayırlı olsun ablaKizlar bu istikrarsizliga dur demek icin yeni kararlar aldim
Tekrar yarismaya katilmaya karar verdim
İnşallah bundan sonra 6.takimla daha disiplinli olacagimi düşünüyorum.
Burayada devam edecem tabiki
iyi yapmışsın canım hayırlı olsun. hareketlilik getirir sana. ben de başlayayım listeye girecem inşallah.Kizlar bu istikrarsizliga dur demek icin yeni kararlar aldim
Tekrar yarismaya katilmaya karar verdim
İnşallah bundan sonra 6.takimla daha disiplinli olacagimi düşünüyorum.
Burayada devam edecem tabiki
Sagol cnmHayırlı olsun abla
Bende öyle düşünüyorum cnm hem aktif hem azimliler, bana da bulaşır belki :)))yapmışsın canım hayırlı olsun. hareketlilik getirir sana. ben de başlayayım listeye girecem inşallah
Gecmis olsun tatlimKızlar bugünüm aşırı miğde bulantısıyla sürekli miğdemi yatıştırmak için bişeylerle geçti. O yüzden pek diyet yapamadım gibi ama yine de yazayım
sabah
1 peynirli omlet, salata, zeytin, 1 dilim ekmek
Ara türk kahvesi
Ara tuZlu cubuk kraker
ara tuzlu bisküvi çay
akşam 2 yemek kaşığo patlıcan yemeği
2 yemek kaşığı pilav
Yoğurt
Tatli derkenBen bugun cok fazla tatli yedim. Onun haricinde iyiydi aslinda...
ben de bol tadelle yedim. akşam da pideBen bugun cok fazla tatli yedim. Onun haricinde iyiydi aslinda...
yeme güzelim sen bizi boşver. valla cumaya kaç çıkıcam bilmiyorum. bel bölgem arttı sanki. sırtım da ben özlemeyeyim, özenmeyeyim diye yedim. hatta cuma başlıyorum ben Allahın izniyle.Abuu neler okuyorum oyle gozlemeler, pideler, tatlılar, cıkolata lar
Valla benim midem aclık tan yapıstı
Teşekkürler, Üşütmüşte olabilirim abla dün biraz camları açık tutrum baya temİzlik yaparken, hamilelik yok onun için tedavi görüyorum şuan zaten doktor insülin için tedaviye destek olsun diye ilaç vermişti. O ilaçta yapabilir diye düşündüm, kimisine yapıyomuşSagol cnm
Bende öyle düşünüyorum cnm hem aktif hem azimliler, bana da bulaşır belki :)))
Gecmis olsun tatlim
Usuttunmu yoksa hamilelik falan olabilirmi
Tatli derken
Yiyende, yemeyen de cuma karsiligini alacak cnmAbuu neler okuyorum oyle gozlemeler, pideler, tatlılar, cıkolata lar
Valla benim midem aclık tan yapıstı
Uşütmüşüşun o zaman cnmTeşekkürler, Üşütmüşte olabilirim abla dün biraz camları açık tutrum baya temİzlik yaparken, hamilelik yok onun için tedavi görüyorum şuan zaten doktor insülin için tedaviye destek olsun diye ilaç vermişti. O ilaçta yapabilir diye düşündüm, kimisine yapıyomuş
Tebrik ederim canım inşallah 80lerede en yakın zamanda inersinEvet bu sabah 100 altina dustum. Sen nasilsin
Sabit kalabilirsen ne mutlu sana. Sonra vermende kolay olurTebrik ederim canım inşallah 80lerede en yakın zamanda inersin
Ben iyiyim şükür herkes gibi işte evin içinde dönüp duruyorum bugün dünün aynısı yarın bugünün aynısı şeklinde geçiyor
İnşallah az kaldı çocuklar okula ben spora kızımla rahatça gezebilecegim günleri bekliyorum sabırsızlıkla
Diyette gelirsek diyet modum yok kilo verme motivemi normalleşecegimiz günlere saklıyorum
Hiç mi uyuyamadın ablaKepenkleri aciyorum :))
Size günaydın
Ben uyuyamadim daha
Cok aciktim, cok şükür biseyde yemedim :)
Aksami 18.30 da yemistim
Günaydın:) bende öyle düşünüyorum akşam da ağzı kapalı tutmam lazımGünaydın:))
Acıkmak yok bugün bana azıcık yiyecem bi zahmet
Evet abla bugün daha dikkat edicem içicemUşütmüşüşun o zaman cnm
Bitki cayi icip sicak tut kendini
Abla ben bugun bildirim yapsam ve bugun azıcık yesem olur muYiyende, yemeyen de cuma karsiligini alacak cnm