💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Selam,
Geçen Cuma kaçtım hatırlayamadım ama pazartesiden beri artıyım. Bugün 86.7 çıktım. İnşallah mutlu kilo verme döneminin sonuna gelmemişimdir
Artık yavaş yavaş bebeğinde daha fazla kilo alacak canım onun için bu artışlar normal
Zeytin festivali mi vardı zeytin , zeytin ygi üstüne arada ödül olmuş görmedik duymadık cumanın hatri sayılır birgun olmamasından dolayı :)
08.30
1 yumurta omlet
1 domates
Peynir
7 zeytin

14.30
Elma ve üzüm

16.45
1 kase domates çorbası
Yeşil fasulye
Bulgur pilavı

18.30 Multimalt içecek

2 litre su
Gayet güzel menü bol sütler :)
Akşam sadece ıspanak mi yedin yanında birşey aramadı mi bedenin beni ıspanak hiç doyurmuyor :)
Selam herkese huniyi takmadan karantina biterse iyi olacak son 2 gün

Tartıldım 78.9 çıktım
400 gr artıydm bunu saymayalım
az kaldı kız az kaldı maaile evde olunca insanın huniyi heryerine takası geliyor

Bu msji kaçırmışım grupta nick aratıp buldum :) muhteşemsin dilek maşallah maşallah diyorum

Gece bitmeden menüyü de yazıyım Kizlar
Kahvalti(11:00)
1 orta boy has patates,1 kk peynir1tk tereyağ ve baharatlarla kumpirimsi
3 zeytin
Domates,salatalık
3 fincan çay

Ikindi(16:00)
1 muz
2 ceviz

Aksam(19:40)
1 tane tepsi böreği(elim uzunluğunda)
3 Fincan çay
Domates, salatalık

Su 1.5 litre

Babysi senin elin uzunluğunu göremedik benim el gibiyse iyi ama fırıncı küreği gibiyse ödül olmuş sabah ki kumpirimsini yesinler :)

İnşallah edibecim adını bile anmak istemiyorum mr dan sonra netleşir
Habinar
İnşallah sonuçlar iyi gelir.sağlığına kavuşursun canım.
Saolasın canım inşallah
Allah korktuguna ugratmasin, insallah temiz ciksin sonuclarin
Saolasın canım inşallah dua edin

Tartıldım 78.9 çıktım
Poni benim oğlan karantinada bi gün dediki odasında Atatürk posteri var Atatürk demiş ki bu duvarda çok sıkıldım az güneşi göreyim yerimi değiştir demiş 14 gün odada yaşadıçok şükür ki hafif atlatıyorsunuz hastane odasında entübeleri düşünün Allah şükür diyelim bize de geçecekse sizin gibi kolay atlatanlardan oluruz inşallah

Biz ailecek nisan ayinda gecirdik. 50 günlük bebekle 6 gece hastane de yattım. Koridora bile cikman yasak. Yemegini suyunu kapinin onunde sehpaya birakiyolar. Kafayi yiyodum.. ustelik evde de 2.5 yasinda kizim babasiyla babannesiyle ayri cok zor gecirdik. Kalan surede evdeydik ama etkileri cocukta cok oldu. Bırakıp gittim diye dusundu hep

Teşekkür ederim

Ozamanlar daha zordu pisikolejik olarakda daha yipraticiydi .Şuan korona olanlar daha sakin karşılıyorlar alıştık galiba korona ile yaşamaya

Elim uzunlugunda yazınca eline bakan tek brnmiyim acaba

Ben beklerim seni yetiş bana canım sen

Çıkmaz Allah'ın izniye cnm iyi düşün iyi olsun

Bende işte ne yemeden vazgeçmek istiyorum neden istediğim bedendenGece tok karına uyumak ne kadar keyifli mesala ama üstüne yakışan kuccuk beden bir kıyafeti giyip arkadaş ortamina katılmakta paha biçilmez bir keyif
Aman işte arada bı yiycez sonra tekrar toparanip tekrar başlıyacak iki ileri bir geri olsada 3 ayda ulaşacağımiz hedefe 5 ayda ulassakta sonuç güzel olucak
İşin kilit noktası tamamı ile bırakmamak aradaki küçük molalarda sıkıntı yok

kendi yaptığım zeytinler tatlanmış.küçük küçükler zaten. :)))yine de çok oldu evet.

Abla karaciğerde bişey var ama ne bilmiyorum bazı belirtiler yoğunlaştı inşallah kolay halledilir
Aklina kötü seyler getirme cnm
Iyi düşünelim iyi olsun
Sonuclardan haberdar et bizide
Biz toplum olarak öyleyiz cnm
Ana yemegin yaninda mutlaka pilav makarna vs. Olur her evde var onlardan :)))

Sebzeleri sevebilecegin degisik şekillerde yapmaya çalışsan belki daha yenesi olur
Selam,
Geçen Cuma kaçtım hatırlayamadım ama pazartesiden beri artıyım. Bugün 86.7 çıktım. İnşallah mutlu kilo verme döneminin sonuna gelmemişimdir
Dikkat ediyormusun cnm
Dr mu liste verdi, kendi kafana goremi yapiyorsun

Tartıldım 78.9 çıktım
Dikkat etmedigin bi hafta icin fazla sayilmaz cnm :))

Hadi toparlan kendine gel artik
Şükür cok hafif atlattiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…