Evet ama hedeften uzaklaşıyoum böyleEksi eksidir.
1 paket margari kadar yağ gitti sonuçta (tam olarak öyle olmasa da somutlaştıralım.gideni az çok bilelim hayal edelim ki hevesiniz kaçmasın. emeklerimiz boşa gitmiyor küçülüyoruz bunu unutmayalım canım.)
Haftasonu eliptik alcaz insallah.cok umutluyum insallah yaptıkça yapasim gelirSarkmayida engelliyor eliptik yapiyirum bacaklarım inceldi en geç zayifliyan tarafimdir bacak ve kolum
Ya bilemiyorum ama bı cozum bulmam lazım hem yiyerek hem kilo vermenin yolunu
inşallah canimHaftaya daha iyi bir eksi gorucegine eminim
İnşallah kotu cikmazBiraz önce anneannemi doktora götürdüm kendimde kan verdim en son herşey yerlerdeydi bakalım şimdi durum ne
Şey kem kum 84 deyip kacasim var
Kaçakmak yaparak arti olmadin sonucta cnmBiraz önce anneannemi doktora götürdüm kendimde kan verdim en son herşey yerlerdeydi bakalım şimdi durum ne
Dün ben de eşime dedim ayyyni bu lafı.herrrseyi yiyesim geliyor çocuklarımla eşimle birşeyler hazırlayıp yemek çok guzel.bir arkadaşım yemek yemek sevilmez mi cennet nimetlerinden biri bu derdi...ama zayıflamak da istiyorum aynaya baktigimdaSarkmayida engelliyor eliptik yapiyirum bacaklarım inceldi en geç zayifliyan tarafimdir bacak ve kolum
Ya bilemiyorum ama bı cozum bulmam lazım hem yiyerek hem kilo vermenin yolunu
Saldın mi ipin ucu kaçıyor yasemin.Günaydın canlar
Tartıya çıktım
Bildirim yapayım 78 kilo olmuşum belliydi aptal saptal şeyler yiyorum gereksiz fazla nolacak böyle bilmiyorum
İnşallah güzel sonuçlar gelir baharBiraz önce anneannemi doktora götürdüm kendimde kan verdim en son herşey yerlerdeydi bakalım şimdi durum ne
Halledersin baharcim yeterki kendini salma diyeti birakmaŞey kem kum 84 deyip kacasim var
Kan degerlerine baktirman iyi olmus ne var cikar vitamin eksikligi varsa multi vitamin kullanabikirsin canim demir eksikliginde zaten doktor ilac yaziyorBiraz önce anneannemi doktora götürdüm kendimde kan verdim en son herşey yerlerdeydi bakalım şimdi durum ne
Olabilir canımCanım otizm dışında da belkide hareketli bir çocuk yani anlattigin herşey benim oğlumdada var ben spor yaparken o benden çok terliyor bı dk oturmak yok gecede gündüz yaptıkları var sürekli yanında biri olsa tekmeleriyle dövüyor sürekli konuşuyor , mizirdiyor uykuda bile
Dün diyeti uykuya yaptirdim ondan 2 öğünSimdi hala koruyabılecegımı dusunuyor musun
Ah kıyamam ya
Bir lahmacunu yazmışsın ya ondan dikkatimi cektı
Gayet güzel duruyor
Mumkun mertebe 3u1 arada ıcmemeye calıs canım menu gayet guzel geldi bana
2 ogun yapmıs sın bugun
Afiyet olsun canım
Pazartesinin Cogu artısı gıtmıs canım
Tebrikler
Kız aslında humamda 1 yasından sonra deliksiz uykulara baslamıstık ama gulsima da gece beslenmesını bir turlu kesemedım naptıysam bırakmıyor sut ıcmeyı gece beslenmeyi kestiğin an deliksiz uykular baslıyor aslında
Abla iyilesene kadar artiyi önemsemeGunaydinnn güzeller
Benim sonuca şaşırdım aslinda
Çünkü baya arti bekliyordum
Hem 3 gündür dikkat edemedim
Hemde bacağım digerinin 1.5 katı :) yani baya şiş
Bide fazla hareket yoktu
evde oldugum icin birazdaha geç tartildim onunda etkisi vardir belki
Gecen hafta 98.8
Bugün 98.9
Fark +0.1
Artik şu 98 den bi kurtulsam artik yaaa
Bikac gündür malum sebepten pek gelemedim, toparlamaya calisacam
Yok kuzum hemen gardini düşürmeCuma :76.2
Bugun :76.4
Artı 200
Suan demorılıze olmus durumdayım
Arti fazla degil halledersin mervecimCuma :76.2
Bugun :76.4
Artı 200
Suan demorılıze olmus durumdayım
Tebrikler canimBen de paylaşım yapiyim hemen
Geçen hafta 91.8
Güncel
Eki Görüntüle 2716387
Fark 0,5
Yüzde % 0,54Mefkurem
Tebrikler tatlimBeklediğimden az verdim. Ama uykusuzluk wc sorunu etken diys dusunuyorum
Gecen hafta 107.8
Bu hafta 107.5
Fark 300 gr
Dilekcim aynen dediğin gibi beyinde bitiyorYa
Yaso istemiyorsun şuan zayıflamayı rahatsızda etmiyor belkide .Önce kendi beynini hazırlaman lazım bence
Abla biraz rahatsızlıklarım var onları kafama takıyorum rahim alındı herşey bitmedi onkoloji ye gidecem pazartesi karaciğer ve safradan şüpheleniyorum inşallah bişey çıkmaz dua edinÇare, daha iyi konsantre olup bogazi tutmak cnm
Sen yavaş verecem diye bilincaltini şartladigin için, aklin yemeklerde :)))
Ama kilona göre gayet güzel eksi gelmişinböyle devam etsen bile, daha ne olsun :))
Fena degilim cnm :)
Spor aslinda melotinin salgilattigi için istahi keser :) ama enerji harcadigin icin, yeni enerjiye ihtiyac duyabilirsin
Geç vakit spor yaptiktan sonra zaten bisey yemiyorsun heralde
Sporla beraber vermek her yonden daha iyi tabiki cnm
Sadece perşembe yapmasan sislik varsa bile iner
Ilk etapta kacamaklari birakmis olman en Onemlisi cnm
Ama eksi olmak icin tabak tabak bulguru birakman lazim
Eksi olman bile yerinde saymadigin anlamina gelir cnmama menulerine daha fazla dikkat edersen ekside daha guzel olur :)))
Bilmiyecek bisey yok tatlicim :)) boyle devam edersen 80 - 85 derken bi bakmisin 90 oluvermişin
Nerde, hanimefendi gibi yiyip kac sene kilosunu koruyan yasim :))
Kaçtı badem kaçtı kafam çok karışık korkuyorum da diyet aklıma gelmiyor inankiSaldın mi ipin ucu kaçıyor yasemin.
İnşallah güzel sonuçlar gelir bahar
Gecen hafta kactin canimGünaydın canlar
Tartıya çıktım
Bildirim yapayım 78 kilo olmuşum belliydi aptal saptal şeyler yiyorum gereksiz fazla nolacak böyle bilmiyorum
Tebrikler canimGünaydın kızlar salı günü sizin araniza katıldım
Salı:69.9
Cuma:69.6
Aynen canım sil baştan başlıyorumNorth River Kuzum senin alintin uçmuş, etiket yapiyim dedim
Moral bozmak yok..Son sürat moralle devam
Neyden korkuyorsun bilmiyorum ama korkunun ecele faydası yok.yaşanacak neyse yaşanacak.bunu kabul et.içine sindir. güçlü ol.zaman hızla akıyor.ferahlayacağın günler de gelir.sağlıklı tercihler yaparak kafanı dağıtırsın hiç olmazsa.Dilekcim aynen dediğin gibi beyinde bitiyor
Abla biraz rahatsızlıklarım var onları kafama takıyorum rahim alındı herşey bitmedi onkoloji ye gidecem pazartesi karaciğer ve safradan şüpheleniyorum inşallah bişey çıkmaz dua edin
Kaçtı badem kaçtı kafam çok karışık korkuyorum da diyet aklıma gelmiyor inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?