💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Şey kem kum 84 deyip kacasim var

Biraz önce anneannemi doktora götürdüm kendimde kan verdim en son herşey yerlerdeydi bakalım şimdi durum ne
Kaçakmak yaparak arti olmadin sonucta cnm
Eksikliklerinde etkisi oldugunu biliyorsun
Hani bu sefer moral bozmadan, kendini sikmadan devam edecektin
Kan sonuclarina göre bi yol cizersin kendine

Sarkmayida engelliyor eliptik yapiyirum bacaklarım inceldi en geç zayifliyan tarafimdir bacak ve kolum
Ya bilemiyorum ama bı cozum bulmam lazım hem yiyerek hem kilo vermenin yolunu
Dün ben de eşime dedim ayyyni bu lafı.herrrseyi yiyesim geliyor çocuklarımla eşimle birşeyler hazırlayıp yemek çok guzel.bir arkadaşım yemek yemek sevilmez mi cennet nimetlerinden biri bu derdi...ama zayıflamak da istiyorum aynaya baktigimda guzel giydiği yakışan kendine guvenen bir kadın görmek istiyorum...falan.... filan....amannnn.napcaz...en büyük derdimiz bu olsun canlar.azar azar yeyiveririz .yapacak birsey yok

Günaydın canlar
Tartıya çıktım
Bildirim yapayım 78 kilo olmuşum belliydi aptal saptal şeyler yiyorum gereksiz fazla nolacak böyle bilmiyorum
Saldın mi ipin ucu kaçıyor yasemin.
Biraz önce anneannemi doktora götürdüm kendimde kan verdim en son herşey yerlerdeydi bakalım şimdi durum ne
İnşallah güzel sonuçlar gelir bahar

Şey kem kum 84 deyip kacasim var
Halledersin baharcim yeterki kendini salma diyeti birakma
ödemdir o yarina yarisi gider
Kan degerlerine baktirman iyi olmus ne var cikar vitamin eksikligi varsa multi vitamin kullanabikirsin canim demir eksikliginde zaten doktor ilac yaziyor
Kan degerinin düşkünlüğüde kilo verememe sebebi olabilir

Olabilir canım
Ben artık her farklı durumu otizme yormaya basladim :-(
Dün diyeti uykuya yaptirdim ondan 2 öğün
Abla iyilesene kadar artiyi önemseme
Ödemler zaten yeter sana
Bir de sütsüz şekersiz nescafe iç
Ameliyat hemşiresi akrabamız var bana bunu tavsiye etmisti odem icin
Cuma :76.2
Bugun :76.4
Artı 200
Suan demorılıze olmus durumdayım
Yok kuzum hemen gardini düşürme
Moral daha çok etkiler

Cuma :76.2
Bugun :76.4
Artı 200
Suan demorılıze olmus durumdayım
Arti fazla degil halledersin mervecim
Ben de paylaşım yapiyim hemen
Geçen hafta 91.8
Güncel
Eki Görüntüle 2716387
Fark 0,5
Yüzde % 0,54 Mefkurem
Tebrikler canim
Beklediğimden az verdim. Ama uykusuzluk wc sorunu etken diys dusunuyorum

Gecen hafta 107.8
Bu hafta 107.5
Fark 300 gr
Tebrikler tatlim

Ya
Yaso istemiyorsun şuan zayıflamayı rahatsızda etmiyor belkide .Önce kendi beynini hazırlaman lazım bence
Dilekcim aynen dediğin gibi beyinde bitiyor
Abla biraz rahatsızlıklarım var onları kafama takıyorum rahim alındı herşey bitmedi onkoloji ye gidecem pazartesi karaciğer ve safradan şüpheleniyorum inşallah bişey çıkmaz dua edin
Saldın mi ipin ucu kaçıyor yasemin.

İnşallah güzel sonuçlar gelir bahar
Kaçtı badem kaçtı kafam çok karışık korkuyorum da diyet aklıma gelmiyor inanki

Günaydın canlar
Tartıya çıktım
Bildirim yapayım 78 kilo olmuşum belliydi aptal saptal şeyler yiyorum gereksiz fazla nolacak böyle bilmiyorum
Gecen hafta kactin canim
Abur cuburu cok yiyorsan
En iyisi eve hic almamak

Neyden korkuyorsun bilmiyorum ama korkunun ecele faydası yok.yaşanacak neyse yaşanacak.bunu kabul et.içine sindir. güçlü ol.zaman hızla akıyor.ferahlayacağın günler de gelir.sağlıklı tercihler yaparak kafanı dağıtırsın hiç olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…