💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Evet benim de gözüm yenilerde valla
02.kasim. Pazartesi

Sabah
Kahvelerrrrrr

13.30
2 h. Yumurta
Peynir
4 zeytin
Roka
1 dil. Yaptigim ekmek
3 kıl biber

18.15
2 parca et
1 sk karisik sebze
1 ayran
Yarim dil. Benim ekmek :)

Su 2 lt
Vaay harika
Afiyet olsun abla
Arada kaynar gider abla yaa çorbayla yidim zaten
Afiyet olsun canım

Çok iyi gidiyorsun hamile iken diyet yapmak çok zor iki katı iştahlı oluyor insan sanki ben beceremedim hiç birinde helal sana
Ama metabolizma daha hızlı çalıştığı için hamileliğin bir avantajı da var. Bende hipotiroid var ve sanırım metabolizmam ancak normal düzeye geldi.

Bendende herkese günaydın araniza yeni katıldım arkadaşlar
canım bebegin cok kucukmus ama sutun ıyıyse bence kasmadan devam et . azaldıgını dusundugun zamanlarda menune kuru incirli sut ekle hem tatlı ıhtıyacını gıderır hemde sut yapar
gaz problemi genelde 6.haftada baslıyor bagırsakları sekillenmeye kıvrılmaya baslıyor benım kızım kolık yeni basladım mercimek baklıyat yemeye ondada baklıyat mı yıyorum kımyon mu bellı degıl bol kımyon at yemeklerıne ve ben bıogıa dan hıc cozum alamadım ama nursey harvey ın surubu ve damlası ıse yaradı bu ıkı markada tamamen bıtkısel

sabah berı kuzenlerı ıle ne konusuyor bu oglum ya yenı moda görntulu konusma cıktı sımdı bıde yanyana gıbı telefonla oyun oynuyorlar resmen telefon yerde ama alamıyorum elınden ıyıce eve kapandık korona var dıye bu sene okulda yok ses etmıyorum ama pc den yazmak ne zormus (kızda ayagımda uyuyor mutfagın toplamak için gittim hemen kalktı memlekette ayaga alıstı bıde burda gerıye alıstırmaya calısıyorum )

Günaydınnnn güzel bir gün olsun inşallah herkese.

Dünkü menümü yazayım:

ÖS 16:30
1 büyük dilim tb ekmek
2 tk zeytin ezmesi

Akşam 19:30
2 kepçe kuru fasülye
1 kepçe pirinç pilavı

2.25 lt su, 1 kupa sade nescafe

Bu arada sabah maalesef tartı korktuğumu yüzüme gösterdi. Tatilde 3 günde 2.5 kilo almışım, muhtemelen büyük bir kısmı ödem ama moral bozdu.

Neyse

S Sanguine (77.5......72) - 5.5

Bu da benim kasım hedefim olsun.

yolculuk ödemıde vardır 3 gunde ne yesen ye 2,5 kg alınmaz . 3 gunde sebze preoteın beslen gıder hemen ve spor

Gunaydın kızlar sag goz kapagım sis bir sekılde uyandım
Noldu ki???geçmiş olsun
İşin zor canım yaaa.bizimkiler de tv telefon a sardı...okula da göndermedik sıkılıyor çocuk mutsuz hep

Ay bu çok iyi geldi aslında çogu zaman verdim hep kilo larımı ama nedense şimdi bi türlü yola giremedim.
Bende kanamalı gebelik geçirdim 70 ile başlayıp 110 ile bitti tüp bebek tedavisi ile ikiz gebeydim.

Kuru dut aldım ıslıyorum sabaha onun suyunu içip kendisini yiyorum canım, birde bu malt içecekleri varya hurma ve malt olanından sipariş ettim daha gelmedi ama ondan da kullanacağım 150 kalori çok aşırı birşey değil zaten , bizimde 8 haftalık nurse harveysin kullanıyorum damlasını bizim 20 günden sonra başladı gazimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…