165 cm 70 kg canımCumaları tartılıyoruz.
Pazartesi de kontrol tartımız var.hiaftasonu nuen az hasarla atlatabilmek adına.
Kaç kilosun boyun kaç canım?
Evet benim de gözüm yenilerde vallaAksam yemeginden sonra carsiya gidip geldim
2 saat falan dolastim, bikac ihtiyacim vardi
Arada gitmek gerekiyor aslinda
Insan orda kiyafetleri görünce daha bi azimleniyor :)) alinmasa da bakmak lazim
Dolapta duran dar gelenler o kadar motive etmiyor sanki
Vaay harika02.kasim. Pazartesi
Sabah
Kahvelerrrrrr
13.30
2 h. Yumurta
Peynir
4 zeytin
Roka
1 dil. Yaptigim ekmek
3 kıl biber
18.15
2 parca et
1 sk karisik sebze
1 ayran
Yarim dil. Benim ekmek :)
Su 2 lt
Arada kaynar gider abla yaa çorbayla yidim zatenAmin cnm inşallah
Gayet guzel tatlim
Aslinda Havucun çiğ yenmesi gerektigini biliyorsundur
Amin cnm sagolasin
Aslinda aksam baya dolu olmus cnm, sonrasinda acikmaman lazim
Tursuyla şalgam beraber olmasa iyi olurmuş
Fasulye bulgurda var
Aksamin hep şişlik yapicak seyler
En azindan spor yapmişin :)))
Guzel sade bi menü cnm
Insallah cnm
Artik gına geldi ağrıdan acidan
Afiyet olsun canımSiz dostlarıma layık menümu sunarim
Kahvaltı 11.30
Maydonoz salatasi
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
7 zeytin
Domates salatalık
2 belki 3 yumurtalı omlet(kız yemedi de )
..
Ara Neskafe 2 ceviz
Akşam 18.30
3 servis kaşığı kıymalı türlü yemegi
3 kaşık yoğurtlu kırmızı biber
2 kaşık yoğurtlu kereviz
Salata
2,5 lt su 40 dk eliptik
Ama metabolizma daha hızlı çalıştığı için hamileliğin bir avantajı da var. Bende hipotiroid var ve sanırım metabolizmam ancak normal düzeye geldi.Çok iyi gidiyorsunhamile iken diyet yapmak çok zor iki katı iştahlı oluyor insan sanki ben beceremedim hiç birinde helal sana
Hosgeldin canım ben Merve 30 yasındayım 2 kızım varBendende herkese günaydın araniza yeni katıldım arkadaşlar
canım bebegin cok kucukmus ama sutun ıyıyse bence kasmadan devam et . azaldıgını dusundugun zamanlarda menune kuru incirli sut ekle hem tatlı ıhtıyacını gıderır hemde sut yaparBendende herkese günaydın araniza yeni katıldım arkadaşlar
gözun icinde birsey yoksa sıcaga yakın cayla pansuman yap canım arpacık cıkacaktır belki deGunaydın kızlar sag goz kapagım sis bir sekılde uyandım
S Sanguine (77.5......72) - 5.5KASIM AYI HEDEFİ (30 EKIM - 27 KASIM /) 4haftalik...
Mefkurem ( 98.8 - - - - - 93.8) - 5
North River (81.2--------78) - 3.2
@Poni Bon (78.5----------75) -3.5
askrhpozitif (76------69,9)-6,1
Amine Busra (107.8-------103.5) -4.3
badem000 (76.1---------73.0)-3.1
Hepfitim (91.8--------88.5)-3.3
yolculuk ödemıde vardır 3 gunde ne yesen ye 2,5 kg alınmaz . 3 gunde sebze preoteın beslen gıder hemen ve sporGünaydınnnn güzel bir gün olsun inşallah herkese.
Dünkü menümü yazayım:
ÖS 16:30
1 büyük dilim tb ekmek
2 tk zeytin ezmesi
Akşam 19:30
2 kepçe kuru fasülye
1 kepçe pirinç pilavı
2.25 lt su, 1 kupa sade nescafe
Bu arada sabah maalesef tartı korktuğumu yüzüme gösterdi. Tatilde 3 günde 2.5 kilo almışım, muhtemelen büyük bir kısmı ödem ama moral bozdu.
Neyse
S Sanguine (77.5......72) - 5.5
Bu da benim kasım hedefim olsun.
S Sanguine S Sanguine (77.5......72) - 5.5KASIM AYI HEDEFİ (30 EKIM - 27 KASIM /) 4haftalik...
Mefkurem Mefkurem ( 98.8 - - - - - 93.8) - 5
North River North River (81.2--------78) - 3.2
@Poni Bon (78.5----------75) -3.5
askrhpozitif askrhpozitif (76------69,9)-6,1
@aijoo (107.8-------103.5) -4.3
badem000 badem000 (76.1---------73.0)-3.1
Hepfitim Hepfitim (91.8--------88.5)-3.3
Noldu ki???geçmiş olsunGunaydın kızlar sag goz kapagım sis bir sekılde uyandım
İşin zor canım yaaa.bizimkiler de tv telefon a sardı...okula da göndermedik sıkılıyor çocuk mutsuz hepsabah berı kuzenlerı ıle ne konusuyor bu oglum ya yenı moda görntulu konusma cıktı sımdı bıde yanyana gıbı telefonla oyun oynuyorlar resmen telefon yerde ama alamıyorum elınden ıyıce eve kapandık korona var dıye bu sene okulda yok ses etmıyorum ama pc den yazmak ne zormus (kızda ayagımda uyuyor mutfagın toplamak için gittim hemen kalktı memlekette ayaga alıstı bıde burda gerıye alıstırmaya calısıyorum)
Ay bu çok iyi geldi aslında çogu zaman verdim hep kilo larımı ama nedense şimdi bi türlü yola giremedim.Ah be arkadaşım aynı kaderi paylaşıyoruz gel sarılalımBen 65 inip gebelik ayağına 110 çıktım Ama dustugum yerden tekrar kalkıp dostlarımla birlikte tekrar dene diyip yola çıktım Çoğu gitti azı kaldı hedefe ulaşmam için En önemli kısım başlamak gerisi geliyor arkadaşım
Hosbulduk canım Allah bağışlasın bende 22 yaşındayım 1 tane kızım var benimdeHosgeldin canım ben Merve 30 yasındayım 2 kızım var
Kuru dut aldım ıslıyorum sabaha onun suyunu içip kendisini yiyorum canım, birde bu malt içecekleri varya hurma ve malt olanından sipariş ettim daha gelmedi ama ondan da kullanacağım 150 kalori çok aşırı birşey değil zaten , bizimde 8 haftalık nurse harveysin kullanıyorum damlasını bizim 20 günden sonra başladı gazimizcanım bebegin cok kucukmus ama sutun ıyıyse bence kasmadan devam et . azaldıgını dusundugun zamanlarda menune kuru incirli sut ekle hem tatlı ıhtıyacını gıderır hemde sut yapar
gaz problemi genelde 6.haftada baslıyor bagırsakları sekillenmeye kıvrılmaya baslıyor benım kızım kolık yeni basladım mercimek baklıyat yemeye ondada baklıyat mı yıyorum kımyon mu bellı degıl bol kımyon at yemeklerıne ve ben bıogıa dan hıc cozum alamadım ama nursey harvey ın surubu ve damlası ıse yaradı bu ıkı markada tamamen bıtkısel
Benim kiyafetlerin modasi gecti artik yine de olursam içlerine giyerimEvet benim de gözüm yenilerde valla
Vaay harika
Afiyet olsun abla
Arada kaynar gider abla yaa çorbayla yidim zaten
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?