- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Bu kadar izin sizi baya götürür heraldeGunaydın kızlar bol eksileriniz olsun pazar gunu donuyoruz annemlerde son gunlerım buraya giremezsem merak etmeyin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar izin sizi baya götürür heraldeGunaydın kızlar bol eksileriniz olsun pazar gunu donuyoruz annemlerde son gunlerım buraya giremezsem merak etmeyin![]()
Götürmez mi abla 5 yıllık tatili bu sene yaptıkBu kadar izin sizi baya götürür heralde![]()
Götürmez mi abla 5 yıllık tatili bu sene yaptıkBu kadar izin sizi baya götürür heralde![]()
Ben yarışa varım. Renk katalim biraz :)Kizlar komsu topikle yarismak isteyen yada ben dahil olmak istemiyorum diyen kimler
Haber versin
Hedef 107 olsun ne verirsek kârdır :))Kendini sikmadan cok güzel eksi cnmdün aksamki kötü menüye ragmen :)))
Haftaya düz 107 olabilirsin bence ☺
Benim 2 sene olmuştur mezun olalı ondan öncede öncede 2 sene öncesi yarışmıştım demekki 2 senede 8_10 kilo alıp geliyorum mutlaka bi yerde karşılaşmışızdırBakalim
Benim tatlim
Ben seni hatırlıyorum sanki yasemincim.
Boyun kaç?
Benim 1.58
Kilom 78.
Yeni basladim iste iki gündür bUralardayim.
Zuhal abla önce yedilere kim düşer diyor.ne dersin.sence?
İyi bari yalniz değilim![]()
Bizim yerimize de gezdi Merve resmenBu kadar izin sizi baya götürür heralde![]()
Boy 1,78 miBenim 2 sene olmuştur mezun olalı ondan öncede öncede 2 sene öncesi yarışmıştım demekki 2 senede 8_10 kilo alıp geliyorum mutlaka bi yerde karşılaşmışızdır
Boy 178
Kilo 77.1
63 düş bence iki kilo yeme payın olsunMefkurem
insallah abla 64 yada 65 e dusebilirsem korumaya gececem
Sporu cocuklarin okula baslayinca bir bakarim :)
Hadi Bismillah yetiş bana yaso bekliyorum seniBildirim yapayım
Hadi bakalım 77.1 le başlayım artık
@badem000
Benim 2 sene olmuştur mezun olalı ondan öncede öncede 2 sene öncesi yarışmıştım demekki 2 senede 8_10 kilo alıp geliyorum mutlaka bi yerde karşılaşmışızdır
Boy 170
Kilo 77.1
Bu hafta 79 ucundan görsen neka güzel olurduGunaydinnn ne güzel eksiler maşallah
Geçen hafta : 82.8
Güncel: 81.5
Fark;1.3
Yüzde : 1.57
Tebrikler dilek haftaya yanındayımSelam yoldaşlarİlk tartı günümüz inşallah herkes istediği rakamı gormustur
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 75.7
Fark 1,5
Gayet başarılı tebrik edin beni![]()
Haftaya dileğin yanındayım badem sen neredesin bakalımGeçen 78
Bu cuma 77.3
Fark -700