BDV annemin borç para sorunsalı

Evet zaten gitmesi için gün sayar oldum artık çok zor dayanıyorum

Kardeşimin parası bankada kendisi askerde banka işleri ile uğramasınlar diye direkt nakit olarak aldı bizden
Askeriyede atmler oluyor uğraşacağı bir şey yok. Herkes 50 bin tl gibi tutarları yanında nakit taşımıyor askeriyede. Ayrıca sizin hesaptan değil oğlunun hesabından oğlunun parasını çekseymiş neden sizden çekiyor? Bir de benim anlamadığım şey kardeşiniz borcu neden size ödemeyip annenize veriyor? Aşırı saçma bir olay hiç anlam veremedim eşinizden para almak için bir şey uydurmuş gibiler aynı o kadar saçma.

Eee.? O sizin annenize sesini çıkarıyor ama. Sen de kendi annenden al demediniz mi
Böyle ki araba parasını eşim annesine vermiş saklasın diye ben tabii ki kırıldım ama kavga etmedim olay büyümesin diye, anneme verdiği ise borçtu onu geri istədi 6 ay sonra, yani annem 1 2 ay gibi geri odeyecegini söylemişti

Konudan anladığım kadarı ile anneniz borcu geri ödedi değil mi

O parayı ne yap ne et al. TL olarak vermemiştir diye umut ediyorum. Ondan sonra da para vermeyin. Hatta eşin araba baksın anne almaya gidicem sen de x zamanda hallet de.

O parayı ne yap ne et al. TL olarak vermemiştir diye umut ediyorum. Ondan sonra da para vermeyin. Hatta eşin araba baksın anne almaya gidicem sen de x zamanda hallet de.
Dolarla vermiştik parayı, evet canım haklısınız, zaten soyledigim günün yarını ödedi

Dişimi sıkıcam işte bir kaç gün sabredicem, bazıları kv ile sorun yaşar, ben annemle aynı evde sorun yaşıyorum bu çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…