- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Konu farklı olsaydı açılır açılmaz bir sürü yorum yapılırdı, gündüz evde işlerim vardı girip yazamadım ama her molamda gözüm bu konudaydı, belki birileri yazar da feyz alırım dedim ama cıksss
Sonra diğer konulara baktım ki abooovvvv o birşey demiş diğeri cevap vermiş, laf başka yerlere gitti mi nasıl çalışıyor klavyeler
Birgün bu haritalar birleşirse gelip bana ağlamasın kimse
Ufak ufak toprak iadeleri başladı kielimde belge yok o yüzden çokta konuşmak istemiyorum, lakin benim bildiğim hatta çocukluğumun geçtiği bir çam ormanına el salladık birkaç yıl önce
Konu farklı olsaydı açılır açılmaz bir sürü yorum yapılırdı, gündüz evde işlerim vardı girip yazamadım ama her molamda gözüm bu konudaydı, belki birileri yazar da feyz alırım dedim ama cıksss
Sonra diğer konulara baktım ki abooovvvv o birşey demiş diğeri cevap vermiş, laf başka yerlere gitti mi nasıl çalışıyor klavyeler
Birgün bu haritalar birleşirse gelip bana ağlamasın kimse
Bazıları da hala olan bir şey olmadığını şimdiden felaket tellallığı yapmamıza gerek olmadığını öyle bir şey olursa o zaman tepki göstereceklermişDaha ne olması gerekiyor ben anlamadım tepki gösterilmesi için, iş işten geçtikten sonra boşuna tepki falan göstermesinler de, ağlamasınlar da yani
Bazıları da hala olan bir şey olmadığını şimdiden felaket tellallığı yapmamıza gerek olmadığını öyle bir şey olursa o zaman tepki göstereceklermişDaha ne olması gerekiyor ben anlamadım tepki gösterilmesi için, iş işten geçtikten sonra boşuna tepki falan göstermesinler de, ağlamasınlar da yani
Mune Allah korusun demekten başka birşey gelmiyor elimizden.
Artık her şeyi çocuk oyuncağı zanneder olduk.
Gerçekten şu konuda kimse tehlikenin farkında değil sanırım?
Yani hakikaten hayaldi gerçek oluyor!
Rahatımız bozulmasın derdindeler bir umut onlarında çocuğuna sınav soruları servis edilir bir umut belediyeden iş verirler.....küçük hesaplar......gayette iyi biliyorlar ülkenin pisliğe battığını.......gittiği yere kadar diyordur herhalde
Gözümüzle göreceğiz deniyor yani, e be kuzum o zaman çok geç olacak
Müdürüm ormanların satılması yasal zaten beleş mi vermişler
Konuya yazacak birşey bulamıyoruz sanırım.
Ben sizle iki harita paylaşayım ki haritanın birini zaten başka bir topikte paylaşmıştım, adamlar Almanya'da fuarda açtı bu haritayı
Haritaları birleştirin, ne çıktığını yazarsınız.
Adamlar aşağıdan başladılar, yukarı doğru güçlenerek çıkıyorlar. Hamd olsun iyiyiz, birbirimizi yemeye devam
Eki Görüntüle 1069304
Eki Görüntüle 1069303
http://www.internethaber.com/iste-fuardaki-kurdistan-haritasi-50456h.htm
adam yol yaptı yalan yokkürdistana kadar
Ufak ufak toprak iadeleri başladı kielimde belge yok o yüzden çokta konuşmak istemiyorum, lakin benim bildiğim hatta çocukluğumun geçtiği bir çam ormanına el salladık birkaç yıl önce
Yol yaptı da niye çocuğun cenazesi bsbasının sırtında şehre geldi
Tabii ki Allah korusun da, öyle Allah korusun demeyle olmuyor işte.
Bilir misin bir fıkrası bile vardır, adamın tekine demişler ki sel baskını olacak, heryeri su kaplayacak şehri terk etmemiz lazım, yok demiş ben gitmem Allah beni korur, sel baskını başlamış adam bir ağaç tepesine çıkmış, önce bir sal gelmiş yok demiş adam binmem Allah beni korur, sonra bir tekne gelmiş, adam yine Allah beni korur demiş, bir süre sonra sular iyice yükselmiş, adam boğuldu boğulacak, bu sefer helikopter gelmiş adam yine binmemiş ve boğulup ölmüş, fıkra bu ya ölünce demiş Allah'ım hani beni koruyacaktın? Eee ben sana sal, tekne, helikopter gönderdim sen binmedin.
Bizimde o hesap
onu yandaşlarına sormak lazım
Zaten ta geçenki konuda bunlar konuşulurken o zamanda yazılmadı.
sadece karşıt görüşlerden bir ikisi bu ülkeyi kimse bölmez dedi ve gitti
şahsen ben de artık diyecek söz bulamadığımdan yazmadım bu konuya.
bizim tartşmamız veya çözüm üretmemiz hiçbir işe yaramıyor. yapan yaptığını yapıyor.
artık iki dudak arasına bakıyor bu işler...
Söz konusu çocuk kendi çocuğu olmadığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?