• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BDP: İki ilde özerklik uygulaması başladı

Konu farklı olsaydı açılır açılmaz bir sürü yorum yapılırdı, gündüz evde işlerim vardı girip yazamadım ama her molamda gözüm bu konudaydı, belki birileri yazar da feyz alırım dedim ama cıksss:ssz:

Sonra diğer konulara baktım ki abooovvvv o birşey demiş diğeri cevap vermiş, laf başka yerlere gitti mi nasıl çalışıyor klavyeler:51:

Birgün bu haritalar birleşirse gelip bana ağlamasın kimse:ssz:

Mune Allah korusun demekten başka birşey gelmiyor elimizden.
Artık her şeyi çocuk oyuncağı zanneder olduk.
Gerçekten şu konuda kimse tehlikenin farkında değil sanırım?

Yani hakikaten hayaldi gerçek oluyor!

Son düzenleme:
Ufak ufak toprak iadeleri başladı ki:ssz: elimde belge yok o yüzden çokta konuşmak istemiyorum, lakin benim bildiğim hatta çocukluğumun geçtiği bir çam ormanına el salladık birkaç yıl önce:ssz:

Biraz daha açık yazsan mune aramızda kalır

Konu farklı olsaydı açılır açılmaz bir sürü yorum yapılırdı, gündüz evde işlerim vardı girip yazamadım ama her molamda gözüm bu konudaydı, belki birileri yazar da feyz alırım dedim ama cıksss:ssz:

Sonra diğer konulara baktım ki abooovvvv o birşey demiş diğeri cevap vermiş, laf başka yerlere gitti mi nasıl çalışıyor klavyeler:51:

Birgün bu haritalar birleşirse gelip bana ağlamasın kimse:ssz:

Bazıları da hala olan bir şey olmadığını şimdiden felaket tellallığı yapmamıza gerek olmadığını öyle bir şey olursa o zaman tepki göstereceklermiş :ssz: Daha ne olması gerekiyor ben anlamadım tepki gösterilmesi için, iş işten geçtikten sonra boşuna tepki falan göstermesinler de, ağlamasınlar da yani:ssz:

Bazıları da hala olan bir şey olmadığını şimdiden felaket tellallığı yapmamıza gerek olmadığını öyle bir şey olursa o zaman tepki göstereceklermiş :ssz: Daha ne olması gerekiyor ben anlamadım tepki gösterilmesi için, iş işten geçtikten sonra boşuna tepki falan göstermesinler de, ağlamasınlar da yani:ssz:

Okudum, okumaz olaydım..Hangi dünyada yaşıyorsak.

Rahatımız bozulmasın derdindeler bir umut onlarında çocuğuna sınav soruları servis edilir bir umut belediyeden iş verirler.....küçük hesaplar......gayette iyi biliyorlar ülkenin pisliğe battığını.......gittiği yere kadar diyordur herhalde

Mune Allah korusun demekten başka birşey gelmiyor elimizden.
Artık her şeyi çocuk oyuncağı zanneder olduk.
Gerçekten şu konuda kimse tehlikenin farkında değil sanırım?

Yani hakikaten hayaldi gerçek oluyor!

Tabii ki Allah korusun da, öyle Allah korusun demeyle olmuyor işte.
Bilir misin bir fıkrası bile vardır, adamın tekine demişler ki sel baskını olacak, heryeri su kaplayacak şehri terk etmemiz lazım, yok demiş ben gitmem Allah beni korur, sel baskını başlamış adam bir ağaç tepesine çıkmış, önce bir sal gelmiş yok demiş adam binmem Allah beni korur, sonra bir tekne gelmiş, adam yine Allah beni korur demiş, bir süre sonra sular iyice yükselmiş, adam boğuldu boğulacak, bu sefer helikopter gelmiş adam yine binmemiş ve boğulup ölmüş, fıkra bu ya ölünce demiş Allah'ım hani beni koruyacaktın? Eee ben sana sal, tekne, helikopter gönderdim sen binmedin.

Bizimde o hesap:ssz:

Zaten ta geçenki konuda bunlar konuşulurken o zamanda yazılmadı.
sadece karşıt görüşlerden bir ikisi bu ülkeyi kimse bölmez dedi ve gitti :ssz:

şahsen ben de artık diyecek söz bulamadığımdan yazmadım bu konuya.
bizim tartşmamız veya çözüm üretmemiz hiçbir işe yaramıyor. yapan yaptığını yapıyor.

artık iki dudak arasına bakıyor bu işler...:31:

Rahatımız bozulmasın derdindeler bir umut onlarında çocuğuna sınav soruları servis edilir bir umut belediyeden iş verirler.....küçük hesaplar......gayette iyi biliyorlar ülkenin pisliğe battığını.......gittiği yere kadar diyordur herhalde

Ben de artık bu kadar şeyden sonra korku ve çıkar ilişkisine bağlıyorum yoksa görmemek mümkün değil bunca şeyi:ssz:

Son düzenleme:

Gözümüzle göreceğiz deniyor yani, e be kuzum o zaman çok geç olacak:50:

Konuya yazacak birşey bulamıyoruz sanırım.

Ben sizle iki harita paylaşayım ki haritanın birini zaten başka bir topikte paylaşmıştım, adamlar Almanya'da fuarda açtı bu haritayı:ssz:
Haritaları birleştirin, ne çıktığını yazarsınız.
Adamlar aşağıdan başladılar, yukarı doğru güçlenerek çıkıyorlar. Hamd olsun iyiyiz, birbirimizi yemeye devam:ssz:

Eki Görüntüle 1069304
Eki Görüntüle 1069303

http://www.internethaber.com/iste-fuardaki-kurdistan-haritasi-50456h.htm

bu haritayi daha öncede görmüstüm. nato haritalarida bu sekilde maalesef. hata google da arama yapinca kürdistan diye cikiyordu bu harita bir kac ay önce bakmistim.

sevgili ve de cok saygili basbakanimiz kendisini ortadogu es baskani olarak tanimliyor:53:. gördük es baskanligini

Ufak ufak toprak iadeleri başladı ki:ssz: elimde belge yok o yüzden çokta konuşmak istemiyorum, lakin benim bildiğim hatta çocukluğumun geçtiği bir çam ormanına el salladık birkaç yıl önce:ssz:

Toprak iadesi derken??
Ayrica almanya kurdistana destek ulke oldugu icin harita konusunda destek olmustur bile.

Amsterdamda kurdistan dernegi vardi birlesip kapattirdik yasal yollarla:)
Insallah diger ulkelerde destek verir derneklerin kapanmasina.

Tabii ki Allah korusun da, öyle Allah korusun demeyle olmuyor işte.
Bilir misin bir fıkrası bile vardır, adamın tekine demişler ki sel baskını olacak, heryeri su kaplayacak şehri terk etmemiz lazım, yok demiş ben gitmem Allah beni korur, sel baskını başlamış adam bir ağaç tepesine çıkmış, önce bir sal gelmiş yok demiş adam binmem Allah beni korur, sonra bir tekne gelmiş, adam yine Allah beni korur demiş, bir süre sonra sular iyice yükselmiş, adam boğuldu boğulacak, bu sefer helikopter gelmiş adam yine binmemiş ve boğulup ölmüş, fıkra bu ya ölünce demiş Allah'ım hani beni koruyacaktın? Eee ben sana sal, tekne, helikopter gönderdim sen binmedin.

Bizimde o hesap:ssz:

E gözler açılmayınca, elimizden de daha fazlası gelmiyor be müdür..

Çoluğun çocuğun hakkı yendi, paralar kutulara dolduruldu, dağdaki varlıklar askerimizi, bir sürü insanımızı katletti, topraklar, bütün lokomotifler tek tek peşkeş çekildi. E tüm bunlara rağmen hala ülkeyi bu pisliklere boğanlar destekleniyorsa ne gelir elimizden?

Şimdi bu zihniyeti destekleyene harita desen, huuuu huu sınırlar desen, topraklar desen kabul edecek mi? Anlayacak mı ya da?

Boşuna mı bopun eşbaşkanı ilan edildi zamanında liderleri. Bunu dahi düşünemiyorlar o ulu sevgilerinden.

Zaten ta geçenki konuda bunlar konuşulurken o zamanda yazılmadı.
sadece karşıt görüşlerden bir ikisi bu ülkeyi kimse bölmez dedi ve gitti :ssz:

şahsen ben de artık diyecek söz bulamadığımdan yazmadım bu konuya.
bizim tartşmamız veya çözüm üretmemiz hiçbir işe yaramıyor. yapan yaptığını yapıyor.

artık iki dudak arasına bakıyor bu işler...:31:

Valla benim ailem doğulu, müslümanım, Atatürk'e minnettarım, ülkemi çok seviyorum, bunları yazıyorum, her seferinde belirtiyorum, zira ne ırkçılıkla, ne Atatürk'e tapmakla, ne de mezhep vs düşmanlığı yapan biri olarak yaftalanmak istemiyorum, hepimiz gibi bir insanım, bu ülkeyi seven, uğrunda şehit olmuş insanlarımıza duacı olan biriyim ve yaşayacaklarımızdan korkuyorum.

Endişe etmek kötü birşey değil, kalkıpta ortalığı ayağa kaldırmıyoruz, ortada bir gerçek var, birşeyler yaşanıyor, ona dikkat çekmek suç mu? Yarın Allah göstermesin birşey olursa en azından vicdanım rahat olsun isterim, benim vicdanım rahat.
Ben kimseye ne düşmanlık yaptım ne felaket tellallığı yaptım ne de olmayan birşeyi oluyor gibi gösteriyorum.

Back