Merhaba bende düşünüyorum hangi doktora ve ne kadar ödediniz acaba özelden yazabilir misiniz birde sadece bbl mi oldu ben lipo istiyorum üst bölgeye kol sırt bel göbek ve onlarla bbl istiyorum karın germede istiyorum mecburen iki sezeryandan sonra göbeğim gitmiyor ama başka bir ameliyat gerekiyor memnun musunuz acaba çok istiyorum ama doktora karar vermek çok zor ve korkuyorum
Birde boy ve kilonuz nedir acaba benim biraz vermem gerekiyor galiba lipo olacağı için ama bbl de istediğim için de vermek istemedim benim bölgesel olarak üst taraf daha yağlı olduğu için üst lipo çok istiyorum
Ben doktorumu kimseye önermem,kombin bir sürü şey yaptırdım, tek memnun olduğum bbl ama yine de önermem.
Şubat'ta yaptırdım ama ben fiyatı da komple aldım çok işlem olduğu için, o zamanlar bbl 40-50 civarıydı.
bbl de zaten bele yana lipo yapılıyor. muhtemelen kol ve sırt ekstraya girer, karın germe yaptırıcaksanız bbl ile aynı anda olmaz bence . birinde eğik yürüyeceksiniz birkaç hafta,diğerinde popo yastığına oturucaksınız,sırt üstü dümdüz yatamazsınız zaten.
karın germe doktorlarının yaptığı işlere bakarken yan bel oyuntularını,kavislerini güzel ve eşit yapmışlar mı, karın germe çizgisi düz ince bir hat mı,göbek deliğini güzel yapmış mı gibi detaylara dikkat edebilirsiniz. ben germeyi 2017'de yaptırdım, şimdi göbeğimde şişlik var, başka doktor karın germede kaslarınız düzgün dikilmediği için tekrar kaslar açılmış, bu şişlik o yüzden dedi. o yüzden iyi dr çok önemli.
boy kiloya gelince, 1.69 , ben germe yaptırdıgımda kiloları diyet-sporla vermiştim, kalan sarkan göbeğim için germe yaptırmıştım. 71 kg idim ameliyata girerken. sporla da sıkılaşmıştım çok.
lipoda da dikkat etmeniz gereken , alacağınız her kilo lipo yapılmayan bölgelere gider. o yüzden komple lipo yapılırsa daha etkili olur. örneğin baseniniz yoktur ama diğer bölgeler lipoluysa bir anda basenlerinize kilo gider. aklınızda olsun.
inşallah istediğiniz gibi olur.
bir de ben meme revizyon için doktor araştırması yapıyorum uzun süredir. upuzun bir liste yaptım. burdaki negatif pozitif yorumları okudum, google yorumları (onda da herkes gerçek degil, onu da ayıkladım), doktorlar sitesi negatif yorumlara izin vermiyor, orayı hiç baz almadım, direkt yabancı sitelerdeki yorumları da okudum o yüzden. eğer istanbuldaysanız size onu da atarım.