- 26 Nisan 2024
- 18
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi sevda bilhir
-
1 ay sonra mı kuculdu popo benımkıde bana cok buyuk gelıyor azalma yok bugun tam 17. Gunum bakalım 1 ayın sonunda nasıl olucak hangı dr a yaptırdın senValla bende oldum bir ay oldu canım ama rezalet hiç kalmadı şekilsiz hiç istediğim gibi değil
Kac cc koyulmustu yag transferi benim ki 750 ccValla bende oldum bir ay oldu canım ama rezalet hiç kalmadı şekilsiz hiç istediğim gibi değil
600 ccKac cc koyulmustu yag transferi benim ki 750 cc
Benım kendı doktorum 3 ay dıet spor yapmazsan konulan yaglar tutunur dıyor yarısı gıdıcek dıyor yarısı kalıcak dedi600 cc
600 ar konuldu sizin kaç ay olduKac cc koyulmustu yag transferi benim ki 750 cc
Hiç mi kalmadı konulan yagdan600 cc
Kaldı ama coook azdaha 2. Aya yeni girdik erir mi acabaHiç mi kalmadı konulan yagdan
Kilo verme durumun oldu mu pekiKaldı ama coook azdaha 2. Aya yeni girdik erir mi acaba
Evet canım ödemler gitti ameliyata 68 ile girdim 83 ile çıktım şimdi 67 kiloyumKilo verme durumun oldu mu peki
600. Konuldu fazlası zarar dedi sizin kaç kilo çıkartıldıKac cc koyulmustu yag transferi benim ki 750 cc
Benım 1.5 ay oldu daha yeni600 ar konuldu sizin kaç ay oldu
Benim de 6 sında 2 ay oldu indiBenım 1.5 ay oldu daha yeni
Benım 2,5 kg cıktı 750 cc konuldu600. Konuldu fazlası zarar dedi sizin kaç kilo çıkartıldı
Hepsi mi indiBenim de 6 sında 2 ay oldu indi
Canım emin amiain çünkü 5 kg çıkacak ki. 1200 toplam arındırılıp konuluyor dediHepsi mi indi
Basıl memnunmusunuz acaba popo görüntüsünden1 ay sonra mı kuculdu popo benımkıde bana cok buyuk gelıyor azalma yok bugun tam 17. Gunum bakalım 1 ayın sonunda nasıl olucak hangı dr a yaptırdın sen
Evet normallestı gıttı gıbı ama eskısınden cok cok ıyı ben çökmeler vardı doğumdan sonra onları dolmustu gayet memnunumBasıl memnunmusunuz acaba popo görüntüsünden
Peki kaç cc eklediler birde kareleşme oluyor diolar olmadı değil mi sizdeEvet normallestı gıttı gıbı ama eskısınden cok cok ıyı ben çökmeler vardı doğumdan sonra onları dolmustu gayet memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?