• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bbiberon kokusu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kardln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
119
2
26
Kahramanmaraş
arkadaşlar biberonlardaki koku beni rahatsız ediyor.oldukça kaliteli bir biberon kullanıyorum ama koku sürekli oluyor.bu konuda neler yapabiliriz.

arkadaşlar biberonlardaki koku beni rahatsız ediyor.oldukça kaliteli bir biberon kullanıyorum ama koku sürekli oluyor.bu konuda neler yapabiliriz.

önce sıcak su ve sirke karışımı ile biberonu çalkala, sonra aynı işlemi sıcak su ve tuz ile tekrarla.. sonra da bir güzel durula .. sirkeden dolayı hijyenik oluyor, tuzlu suyla da yıkayınca koku gidiyor....
bir de arkadaşın dediği gibi kauçuk emzik kullanıyorsan silikon emziklere göre daha sık değiştir

içi ya da emziği tam kurumadan kapağını kapatırsan da koku yapar,ben yıkayınca kağıt havlu üzerine parçalarını tek tek ayırıp koyuyorum,kuruyana kadar da öyle bırakıyorum,koku olmuyor,bir de sadece suyla yıkayınca bir süre sonra mamanın kokusu siniyor galiba,arada beyaz sabunla yıkıyorum,bulaşık deterjanları kimyasal gibi geliyo bana

Back