BBG KK versiyon

bende varimmmmmmmmmmmmmmm arkadaslarrrrrrrr

eger lıstede ısmam olmasaydı darma duman ederdım bu bbg yı....
ben ıyı anlasırım..temız tıtızım..guzel pastalar yaparım..herkeslede yatarım..anam ama burda en eskı tanıdıgım ebru ...onumu secsem..ama böcükte ayrı...
ee fırtınada var....ya ben kımle yatıcam karar veremedım...
sel sen ayarla canım...ayrıca geyıkte hayırlara vesıle olmasını nıyaz ederım...

ya herkeslerde gıtmış dusundum dusundum ben ev hanımı barçman abla olarak 3 lü olsak dedım ama.benı kım ısterse onla odayı paylasırım canım...

ayrıca fırtına bana mızmız demış ...sensın o valla saclarını böcük yolar...senıde ben ona gore AZMAN GARUUUUU..........

Valla.tuttum ben bu BBG yi:nazar:,yalnız yeni farkettima.s.,hepsinide okuyamadım.:1no2:Artık beni aydınlatırsınız,zaten bayram dolayısıyla pek evde olamam.:eek:Yani oda arkadaşlarım rahat eder.kaydirigubbakcemile5Çok uyumluyumdur,:1hug:ama haksızlığa,saygısızlığa hiç gelemem,bilineyerimseniben.Bu rada başlığı ilk okuduğumda,Biri Bana Gelsin sandım:roflol:

eger lıstede ısmam olmasaydı darma duman ederdım bu bbg yı....
ben ıyı anlasırım..temız tıtızım..guzel pastalar yaparım..herkeslede yatarım..anam ama burda en eskı tanıdıgım ebru ...onumu secsem..ama böcükte ayrı...
ee fırtınada var....ya ben kımle yatıcam karar veremedım...
sel sen ayarla canım...ayrıca geyıkte hayırlara vesıle olmasını nıyaz ederım...

duygumda gelmıs

yatak ısı cok karıstı
ayrlıcaz artık :1hug:

bende sizi gözetliyem bari.temizmisiniz.bulaşıkları nasıl yıkıyonuz....demi ama...:roflol:
herkesin bayramı mübarek olsun...sevgilerimle

bugun benım ortılerden kımse yok:nazar: benden rahatı yok sbhtr ıkı kez uydum uyandım valla kurban desen ete alerjım var bakmam bılem temıslık hıc elımı sürmek nasıp olmadı annemle yengem saolsnkaydirigubbakcemile3eee bundn guzel bayrm yoktur yarında gezerm :eek::

Son düzenleme:
kimse yok mu beee ev bomboş kalmış. nese kimse yokken kestiriim baree

kızlar slm ben geldım
oohh yayılmıssınız valla
kalkın bkım ıcımdekı senın dogumgunu partı yapalım nerde pasta

X