Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ya ole mutlu oldumkı anlatamam ben sayfalara bakmmısım ıcımdejı sen dedı baktım allahım hangınızın ısmını sayıyım sel duygu ıcımdekı sen selda cıno bocukcum ev hanımı barcman egem mutluluk recetem
hepınız saolun cok mutluyum suan sankı hep beraberz sızın yanınızdayım gıbı
hadı partıye devam ohh ohhh 5ay cok uzuldum barı acısını cıkarıyım dedıgın gıbı canım sonra bıgınde mevlut yapalım
hep mutlu ol canim bundan sonra bir daha böyle bir ayrilik yasamayin insallah... :Saruboceq: neler yasadigini cok iyi biliyorum ve su anda neler hissettiginide... bu mutlulugun tadini cikar... seni cok seviyoruz.... Şeniz
ebrum inş bitanem dügününüde böyle kutlar oynarızzzzzzzz cıkart acısını kötü gecen günlerinnn hep mutlu ol inş yüzünden o gülümseme eksik olmasınnn inş duygumunda rabbim gönlüne göre versin hayırlı bir insanı karsısına cıkarsın inşallahhhhhhhhhhh
özel mesajdan aynı dileğimi belirtmiştim ebrucum, burada görüntülü olarak görünce tekrarlayayım istedim. çabalamadan kim mutlu olabiliyor ki? hem böyle daha çok bilirsiniz birbirinizin kıymetinizi yerimseniben