Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Bb ve cc krem

nemlendirme özelliği olduğu için kullanmadım canım çünkü sitede nemlendirici de yazıyor. gerçi siteye baksak özellikler süper zaten de, ben şahsen o iddialarını yerine getirebileceğini düşünmüyorum. ton eşitlediği, hücre yenilediği falan da yazıyor. ama böyle şeyler kişisel tabii, aşırı beğeneni de var missha'nın:)

milena jesenska , boomdada skin79 bb krem elime ulaştı kızlar pembesini sipariş etmiştim her birinden de birer tane kağıt tester göndermişler.. neyse bugün pembesini denedim yağlı cilt için olan, bütün gün yüzümdeydi duruşunu çok beğendim ama biraz önce yüzümü temizlediğimde çenemde bir sivilce çıktığını gördüm.. bb den mi yoksa bugün önemli bir sınava girdim onun stresinden mi çıktı anlamadım..

bilemiyorum ki canım bende hiç bi şey sivilce yapmaz:/ ama sanmam yani, en azından bi günde yapmaz tesadüftür bence. bir süre daha kullan artarsa hemen bırakırsın.

şimdi takip edenler için yazayım, bu ürünü bir hafta kullandım ve resmen yüzüm sivilce doldu şimdi onları geçirmeye uğraşıyorum, fakat etraftan çok güzel övgüler aldım sorup durdular ne kullanıyorsun diye gerçekten hoş bir bb ama keşke sivilcelenme yapmasaydı.. cildiniz sivilcelenmeye müsait değilse bir şans verilebilir ama müsaitse hiiiç bulaşmayın derim..

Ben pure beauty nin cc kremini kullanıyorum ve çok memnunum.Ancak gözaltına sürülürmü bir fikrim yok, bilen varmıdır acaba

Pure beauty CC Krem IVORY kullanıyorum. çok memnunum. Çünkü ben fondoten kullanamıyorum. Yüzümde bir şey var hissi beni rahatsız ediyor.Kapatıcılığını bilemem,ama görüntüiçin oldukça güzel. renk tonlarını iyi ayarlıyor. Nemli tutuyor cildi. Güzel ben beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…