http://missha.com.tr/urunler/Missha-BB-Kremler-1.htmlgöremedim kızlar ben kendi sitesinde tester boyları, linkini atabilir misiniz?
canım missha.com.tr zaten Google da missha yazınca ilk o site çıkıyor. bb creamlere tıkla aşağı in, en altta deneme boyları var her ürünün.göremedim kızlar ben kendi sitesinde tester boyları, linkini atabilir misiniz?
canım açıldı çok teşekkürler ama yağlı ciltleriçin olan m vita bb nin testerı çıkmıyor sanırım perfect cover var sadece..http://missha.com.tr/urunler/Missha-BB-Kremler-1.html
Canim burada eger acilmazsa bb cream yerinde alt basliklardan tester olan yerde :) sondan 2.
Cok iyi yapmissin canim, umarim memnun kalirsin benim en sevdigim bb markalarinin başında gelir :) missha'nin kucuk kagit testterlari var aslinda 4lu 5li olarak satiliyor :)
Aynen testter ile deneyip almak en güvenli seçenek, bb yi kullanirken surmeden once nemlendirici veya serum kullandin mi? Cunku yuksek faktörlü bblerde cildin nem oranida onemli oluyor :)
milena jesenska , boomdada skin79 bb krem elime ulaştı kızlar pembesini sipariş etmiştim her birinden de birer tane kağıt tester göndermişler.. neyse bugün pembesini denedim yağlı cilt için olan, bütün gün yüzümdeydi duruşunu çok beğendim ama biraz önce yüzümü temizlediğimde çenemde bir sivilce çıktığını gördüm.. bb den mi yoksa bugün önemli bir sınava girdim onun stresinden mi çıktı anlamadım..
ne şanslısın tatlım=) ben de öyle düşündüm bakalım birkaç gün kullanayım..bilemiyorum ki canım bende hiç bi şey sivilce yapmaz:/ ama sanmam yani, en azından bi günde yapmaz tesadüftür bence. bir süre daha kullan artarsa hemen bırakırsın.
şimdi takip edenler için yazayım, bu ürünü bir hafta kullandım ve resmen yüzüm sivilce doldu şimdi onları geçirmeye uğraşıyorum, fakat etraftan çok güzel övgüler aldım sorup durdular ne kullanıyorsun diye gerçekten hoş bir bb ama keşke sivilcelenme yapmasaydı.. cildiniz sivilcelenmeye müsait değilse bir şans verilebilir ama müsaitse hiiiç bulaşmayın derim..milena jesenska , boomdada skin79 bb krem elime ulaştı kızlar pembesini sipariş etmiştim her birinden de birer tane kağıt tester göndermişler.. neyse bugün pembesini denedim yağlı cilt için olan, bütün gün yüzümdeydi duruşunu çok beğendim ama biraz önce yüzümü temizlediğimde çenemde bir sivilce çıktığını gördüm.. bb den mi yoksa bugün önemli bir sınava girdim onun stresinden mi çıktı anlamadım..