- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi mervemervemerve
-
canım merhabalar ben bb ve cc kullandım flormarın cc ınde karar kıldım hem hafif hem kapatıyor isteklerime karşılık veriyor kısacası e fiyatıda ıyı diğerlerine görehayırlı olsun mezuniyetin bu arada
Cok tesekkur ederimflormarin cc kremini kaca almistiniz peki ?yalniz benim en buyuk sıkıntım malesef fondoten kullanirken yuzum terliyor ve silmek zorunda kaliyorum bu yuzden bu kremlere yonelmek oistedim terleme yaptimi sizde aacaba ?? Ve bu arada sivilce izlerini kapatmasi benim icin daha onemli ayrica beyaz tenliyim ve hep beyaz tenliyim.diye kozmetikcier en acik renk oneriyorlar ama bu sefer de kirec gibi oluyor suratim yani flormarin renk kapaaitesi masil biliyo musunuz ?? ilgjniz icin de ayrica tesekkur ederim
Cok tesekkurlercanım bende beyaz tenliyim cc kremin özelliği senin renk tonunla uyum sağlaması içimdeki pigmentler teninin rengını alıyormuş . ben göz altı morluklarım ve ufak tefek sivilce lekelerimi kapatıyor 100 de 100 kapatıyorum desem yalan olur pürüzsüzleştiriyor terleme konusuna gelince günlük kullanıyorum daha rastlamadım 22 liraya almıştımboyle işte canım
Makyaj bazinin fonksiyonlarını tam olarak bilmediğim için almaya çekiniyorum kaldığınız makyaj bazinin ismi ne peki ? Ve pudra olarak hangi marka kullanıyorsunuz ??Hiçbiri:)
Ben makyaj bazı+pudra kullanıyorum çok memnunum..
Garnier i kullananların yorumları pek iyi değildi o yüzden almaya cekiniyorumBen garinier bb kullanıyoum yaglı ciltler için olanı çok memnunum azcık bişey tüm yüze yetiyor benimde yüzümde alnım çok terler ama yaşatmadı garnier bunu bana sagolsun :))
Garnier i kullananların yorumları pek iyi değildi o yüzden almaya cekiniyorum
Ve beyaz tenliyim her krem fondöten vs. yakışmıyor yüzüme. Almayı cokisitoyrum aslında fiyatı falan çok uygun da emin değilim.yüzümde sivilce lekeleri var güzel kapatıyor mu??
Cnm cok teşekkürlerBende beyaz tenlıyım sivilce izim var hatta şuan giderme çabasındayım.Kapatıyor ama öyle porselen gibi 0 pürüzsüz olarak değil.Doğal duruyor pek kimse anlamıyor benım yüzüme sürdüğümü
Cnm cok teşekkürler
Peki yüzünde varlığını hissediyor musun yani kaldığını hissediyor musun suratında ?
Ayrıca benim cildim karma bana da uygun olur mu ki ???
Kozmetikcilerde denettircem cnm teşekkür ederim sivilce yapmaması büyük bi artı inşallah benim cildinde de iyi gelirCanım karma/yaglı ciltler için olanını alırsan uygun olucagını düşünüyorum.Yüzümde varlıgını hissediyrmuyum valla hiç düşünmedim bunu:26: ama kalıyor cildimde sabah işe giderken uygulayıp akşama kadar dayanıyor,Cilt parlaklıgı olmuyor mat göruntu verıyor .Garnier bb krem kullananlar diye görsellerde aratırsan fikir olabilir ben çok memnunum.En önemlisi benım için sivilce yapmadı yüzümde 4 5 aydır.Yapmaz sanırım bu kadar sureden sonrada :)
Kozmetikcilerde denettircem cnm teşekkür ederim sivilce yapmaması büyük bi artı inşallah benim cildinde de iyi gelir
Amin çok sağolun inşallah sizin de hakkınızda her daim her konuda hakkınızda hayırlısı olsunİnş senınde cildine uyar yada uyanı bulursun inş
Bende garnierin bb kremini kullanıyorum fiyatı 13 tlydi sanırım.cokta memnunum cok doğal duruyor.ben cok acık tenli değilim ama en açığını kullanıyorum cok güzel duruyor ben cok memnunum tavsiye ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok teşekkürler dikkate alacağım garnier hiç düşünmüyordum ama sizler güzel yorum yapınca düşünmeye basladimpeki sizin cildiniz hassas mi terleme yapıyor mu yüzünüzde ?
Benim de zaten en büyük sorunum böyle kremler düşünce yüzümün terlemesiEwt aslında terleme oluo bide ilk sürdüğümde parlıyor yüzüm ama sonra cok doğal duruyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?