• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BB krem

cildin yağlıysa direk misshalara bak bence, parlamıyorlar, nispeten daha yağsız bir yapıya sahipler

bende bb krem kullanmak istiyordum ama yagli ciltler icin iyi gelmedigini duydum ve hic denemedim bile :(

merhaba, ben bb krem furyasında bir çok ürün denedim, ama sonuç olarak yeni çıkan cc kremlerin daha onarıcı etkisi olduğunu farkettim size de tavsiye ederim, flormar standlarında tavsiye ettiler, benim karma bir cildim ve az da olsa lekelerim var, sürdükten iki dk sonra yüzdeki ton oynamaları bile dengeleniyor, altına yağsız bir nemlendirici uygulamanız yeterli..:16:

Son düzenleme:
merhaba, ben bb krem furyasında bir çok ürün denedim, ama sonuç olarak yeni çıkan cc kremlerin daha onarıcı etkisi olduğunu farkettim size de tavsiye ederim, flormar standlarında tavsiye ettiler, benim karma bir cildim ve az da olsa lekelerim var, sürdükten iki dk sonra yüzdeki ton oynamaları bile dengeleniyor, altına yağsız bir nemlendirici uygulamanız yeterli..:16:
tesekkur ederim tavsiyeniz icin ilgilenmedigin icin bilmiyordum cc kremin ne oldugunu mutlaka bi tane alip deneyecegim

bende garnier bb krem kullanıyorum...lekeleri kapatmıyor ancak cilt rengini dengeliyor..fakat malesefki birazda parlama yapıyor :ssz:

Sivilceler konusunda pek emin değilim ama bende bugüne kadar hep nivea kullanıyordum geçenlerde nargiss.com diye bir sitede buldum missha'nın cover kremini ve çok memnun kaldım. faceshop falanda var memnunum ben.

Sivilceler konusunda pek emin değilim ama bende bugüne kadar hep nivea kullanıyordum geçenlerde nargiss.com diye bir sitede buldum missha'nın cover kremini ve çok memnun kaldım. faceshop falanda var memnunum ben.

Misshanin cover adindaki bb kremi yagli ciktler icn m tatlim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back