• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BB krem

Eyluul_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
84
6
96
yüzümdeki sivilceleride azda olsa kapatabilecek BB krem istiyorum? Niveanın kini önerdiler? sivilceleride düzenli kullanınca azaltıyormuş, önerisi olan ?

ben the body shoptan aldım herkesede öneriyorum nemlendirici gibi sürünce renkleniyor benim çok sivilcem yok ama kapatıyor yüzünü sağlıklı gösteriyor burde missha'dan almıştım ama sadece internet üzerinden satıldığı için rengini tuturamadım biraz açık geldi istediğim sonucu almadım

Azaltma kısmına ben pek inanmıyorum, ama fondöten arttırdığı için iyi bir alternatif olduklarına inanıyorum.pure bauty nin bb si de cc si de güzel.bi watsons mağazasında testerlarından deneyerek seçebilirsin.

Ben missha bb aldim rengi cok farkli rus beyazi olmayana renginin oturacagina düşünmüyorum cildim karma ve ne zaman sursem sivilce yapiyor. Gene de ciltten cilde değişiyor tepkisi. Bana yaramadi renginide sevmedim. Garnier in ince tüplü olani var yagli ve karma ciltler icin onu cok sevdim cildi bembeyaz yapıyor cok kalıcı degil 3 4 saat ama zararini görmedim. Fiyatına gore uygun.

yüzümdeki sivilceleride azda olsa kapatabilecek BB krem istiyorum? Niveanın kini önerdiler? sivilceleride düzenli kullanınca azaltıyormuş, önerisi olan ?

ben nivea kullanıyorum çok da memnunum ama sivilceleri ne derece kapatır bilemiyorum.sadece yüzün dengesini iyi sağlıyo.bide cildiniz biraz yağlıysa pek BB krem kullanmanızı önermem.bide maybelline BB kremini tercih etmeyin sakın.iyi bi marka ama BB kremi biraz sıvı Niveanın daha koyudur.

Öncelikle bb kremlerden pek kapatıcılık beklemeyin.Sadece küçük güneş lekeleri gibi cilt rengi farklılıklarını kapatıyor,kırmızılıklar varsa çoook hafif etki ediyor.Nivea'nınkini hiç kullanmadım ama elimin üzerinde denemiştim bir kere en açık rengi bile baya esmer ten için.Beyaz tenliyseniz size gitmeyecektir zaten.Bir de kıvamı oldukça yağlıydı,düzenli kullanımda sivilceyi azaltmaktan çok arttırır gibi geliyor bana.

Ben missha bb aldim rengi cok farkli rus beyazi olmayana renginin oturacagina düşünmüyorum cildim karma ve ne zaman sursem sivilce yapiyor. Gene de ciltten cilde değişiyor tepkisi. Bana yaramadi renginide sevmedim. Garnier in ince tüplü olani var yagli ve karma ciltler icin onu cok sevdim cildi bembeyaz yapıyor cok kalıcı degil 3 4 saat ama zararini görmedim. Fiyatına gore uygun.

Missha da hangi numarayı aldın canım
Bende almak istiyorum

Missha da hangi numarayı aldın canım
Bende almak istiyorum
Canim ben buğday tenliyim ve esmerlik takıntım var beyaz olayim nolursa olsun diyorum bu yüzden acik renk fondeten pudra alirim hep ben 21ini aldim renk olarak kiyaslayamicam ama 21 garnierin acik tonundan bile acik tabi sonrq ciltle uyum sagliyo cildine koyu olmadigi surece acik renk butunlesiyo yüzünle sonra.

Canim ben buğday tenliyim ve esmerlik takıntım var beyaz olayim nolursa olsun diyorum bu yüzden acik renk fondeten pudra alirim hep ben 21ini aldim renk olarak kiyaslayamicam ama 21 garnierin acik tonundan bile acik tabi sonrq ciltle uyum sagliyo cildine koyu olmadigi surece acik renk butunlesiyo yüzünle sonra.

teşekkür ederim cevabın için canım

ben garnier aldım ama pek beğenmedim daha doğrusu oriflame nin bb kremini görünce beğenmedim oriflame nin ki süper

Maybelline dream pure BB krem hem yüzde 2 salisilik içerdiği için sivilce ve lekelere iyi geliyor,hem de spf 15 koruması var. Kapatılırım çok iyi değil ama kötü wde değil,günlük çok sorunlu olmayan cilde yeterli gelecektir.

Arkadaşlar bu konuda Missha oldukça pahalı hemde Kore'nin orta sınıf markalarından.SUSKIN şiddetle öneriyorum.Hem fiyat hemde kalite olarak çok daha avantajlı.

Kore'den sevgiler.

P.S isteyen arkadaşlara buradan yardımcı ve destek olabilirim.

kızlar nivea'nın bbsini kullanıyorum ben yazmıştım daha önce baya güzel yapıyo tenimi..

almak, denemek isteyen varsa şimdi twitter'da yarışma yapıyolar. #bubirmucize etiketiyle kremle ilgili düşüncelerini yazıyosun, seçilenlere kremi hediye ediyolar.

denemeye değer valla :) ben de katıldım, eğer çıkarsa evde stoklamış olucam fena mı :))

şurda da kurallar var bakmak isterseniz katılmadan http://ext10.nivea.com.tr/bb-sartlar.html

ay yaz gelse de yansak artık :p

Hiç tereddütsüz Missha BB kremi öneririm canım yeni aldım sayılır ben bunu almamakla nasıl böyle bir hata yaparım deyip durdum kendime kokusuda çok hoş :16:

missha da aradığını bulamayan arkadaşlar erborian-ı deneyebilirsiniz bir de, sephoralarda satılıyor

Hiç tereddütsüz Missha BB kremi öneririm canım yeni aldım sayılır ben bunu almamakla nasıl böyle bir hata yaparım deyip durdum kendime kokusuda çok hoş :16:

canım bu kremin ismini çok önerdiler. nerden bulabilirim bu kremi ? internet üzerinden mi alacağım

Maybelline dream pure BB krem hem yüzde 2 salisilik içerdiği için sivilce ve lekelere iyi geliyor,hem de spf 15 koruması var. Kapatılırım çok iyi değil ama kötü wde değil,günlük çok sorunlu olmayan cilde yeterli gelecektir.
dream fresh olanı kullandım ama çok sıvıydı.sürerken hep akıtıyordum
dream purenın yapısı nasıl acaba?

Back