cnm cildin yağlıysa eğer garnier alma derim...Bende diadermine bb krem kullanıyorum bence çok güzel
watsons'da satılan pure beauty bulgarian rose (pembe) gayet güzel, tavsiye ederim
dediğine bakıcam canım hangi tonunu kullanıyosun fiyatı nasıl :)
Arkadaşlar ben türkiyeye gelmeden daha öncesinden biliyorum bb kremini :) Türkiyede ki bb kremlerinini hepsi hikaye ben koreden getirtiyorum BB kremlerimi zaten en yaygın kullanan ve üretimi en doğru şekilde yapılan yer bence kore. Ben faydasını görüyorum açıkçası hem tene beyazlık veriyor hem cidden besliyor yüzümde ufak sivilce kızarıklıkları vardı açıkaçası yolduğum içinde biraz zor iyileşiyor :) onları bile sildi süpürdü renk tonu ile ilgili çok birşey diyemeyeceğim ama genel itibari ile ciddi anlamda bakım yapıyor ve fondöten gibi karartmıyor yüzü. Türkiyedekilere göre birazcık pahalı ama şahsen alıp hiçbir fayda göröeceyksem 15-20tl vermeminanlamı yok 50 veririm düzgün işe yarar dedim ve öyle kullanıyorum. :)
Arkadaşlar ben türkiyeye gelmeden daha öncesinden biliyorum bb kremini :) Türkiyede ki bb kremlerinini hepsi hikaye ben koreden getirtiyorum BB kremlerimi zaten en yaygın kullanan ve üretimi en doğru şekilde yapılan yer bence kore. Ben faydasını görüyorum açıkçası hem tene beyazlık veriyor hem cidden besliyor yüzümde ufak sivilce kızarıklıkları vardı açıkaçası yolduğum içinde biraz zor iyileşiyor :) onları bile sildi süpürdü renk tonu ile ilgili çok birşey diyemeyeceğim ama genel itibari ile ciddi anlamda bakım yapıyor ve fondöten gibi karartmıyor yüzü. Türkiyedekilere göre birazcık pahalı ama şahsen alıp hiçbir fayda göröeceyksem 15-20tl vermeminanlamı yok 50 veririm düzgün işe yarar dedim ve öyle kullanıyorum. :)
bu arada pure beauty de kore markası kızlar
pure beauty bb krem nerde satılıyor yaaa...ben diadermine bb krem aldım orta koyu ton diye...çok koyu çıktı yaaa rengi ışık altında daha açık renk görünüyodu...yanıldım...
watsons'larda satılıyor canım
Eki Görüntüle 656581
Arkadaşlar şu resimdekini sakın almayın da başka ne alırsanız alın onu bilemem.Kesinlikle işe yaramıyor.BB krem denilen şeyin yanından geçmiyor,insanlarla dalga mı geçiyorlar anlamadım,bu kadar dandik bişey olamaz.
sağol yaa...sen kullandınmı nasıl iyi gelirmi kırmızılıklara....bende var kremlwer işe yaramadı...bb krem deniyim dedim çok koyu almışım rengini sürünce kara kız oldum yaaa...ürün elimde kalacak tühhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?