evet canım kullanıyorum ben memnunum, kırmızılıkları da kapatır. üstelik de koruma faktörü epey yüksek , rengi de açık
fiyatı ne kadar bir haftaya kadar alırım çünki...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım kullanıyorum ben memnunum, kırmızılıkları da kapatır. üstelik de koruma faktörü epey yüksek , rengi de açık
fiyatı ne kadar bir haftaya kadar alırım çünki...
Pure beauty'nin mor renkli olanını asla önermiyorum. Forumda kullanan çoğu kişi bende dahil yüzümüzde kaşıntı ve sivilce yaptı.
Ben kullanıyorum bir sorun olmadı ama cilt tipiniz nasıl ki?
Ben Missha kullanıyorum, Perfect Cover ve Signature Real Complete. İkisini de çok seviyorum ve tavsiye ederim kesinlikle. Ciltten iyice temizlenirse sivilcelenme filan da yapmıyor.
herkese öneririm bakın koredeki kızlara porselen bebek die boşuna demiyorlar bb krem sayesinde bu dediğinix missha onu kullanıyorlar 50 tl die hatırlıyorum fakat garnierin bb kremi 12.50 tl bence herkes kullanamalı bu bb kremi diğer fandotenlerle falan cildinizi heba etmeyin
renk konusna gelince galiba bileğimizin rengiyle yüz rengimiz aynıymış buna göre karar veriliyo
ben ebay-aliexpress gibi siteleri kullanıyorum aliexpress tamamen uzakdoğu satışı ordan koreden mi geliyor nerden geliyor görebiliyorsunuz. Teslimi genelde resmi tatiller araya girmiyor ise yaklaşım 15 günde teslim oluyor aldığım ürünlerinde resimleriyle birlikte ufak bi tanıtım ayarlarım eğer isterseniz.
Bende birkaçtane BB kremi var onların resimlerini ve linklerini fiyatalrını yazarım sizlere, birde gönderilen eşantiyonlar var onlarında faydasını gördüklerimi yazarım yakın zamanda. Bu ara resim yükleme için zaman ayıramadım kusura bakmayın.
Bodyshop bb kullanıyorum ve inanılmaz memnunum hem içeriğinde paraben yok. Tavsiye ederm
karma cilde uygun mu?
bb krem kızarıklığa yatkın ve hassasiyeti olan ciltlere uygun mudur sizce??
ve önerebileceğiniz marka var mıdır??