sağol canım aklıma yattı. bb kremden alcam benim cildim pul pul soyuluyor dökülüyor.peeling muhakkak yapıyorum, bide iyi bi nemlendirici işimi görüyor. hem hafif bi kapatıcı hem yoğun nemlendirici tam benlik. çok ta pahalı değilmiş fiyatı uygun çok sağol.Cildi çok güzel nemlendiriyor. Fiyatı 25 tl kadar sanırım. Güneşin zararlı etkilerinden de koruyormuş üstelik.
Bir sürü BB krem denedim.. Garnier, watsons, pure beauty bla bla.. hiçbirinden memnun kalmadım. Maybelline'i tek geçerim. Birde the balm shelter.
Missha yı denemedin mi yoksa? Missha BB kremlerin atası ve en iyisidir, zaten bu BB krem olayını ilk çıkartan markadır, olayın anavatanından Japonya'dan gelir, mucizevi bir kremdir. Renk açar, lekeleri giderir, cildi pürüzsüz hale getirir.
Missha bana fondöten gibi geliyor. Ben yüzümde hafif durmasını istiyorum. Zaten çok kusurum yoktur yüzümde.
Hayır kesinlikle fondöten değil. Renkli nemlendirici diyebiliriz en fazla, çünkü kapatıcılığı az. Sivilce kırmızılıklarını silip, lekelerin üstünü örtüyor ama hala ten dokusunu görebiliyorsun. Çok hafif, cildin nefes alıyor ve yüzde maske gibi durmuyor. Canlı bir ışıltı veriyor yüze. Kesinlikle bir şans vermelisin, dediğim gibi bu işin uzmanı Missha çünkü.
Bunu da netten buldum:
Eki Görüntüle 585617
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?