Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadasim dun evde ilk seansimi yaptim oyle aman aman bir degisiklik olmadi
Yaptirmayin , netİnstagramda karşıma çıkan bb glow (kalıcı fondöten) uygulaması ile ilgili araştırma içersindeyim.
Bu uygulamayı yaptıran ya da uygulama hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Yaptirmayin arkadaslarİnstagramda karşıma çıkan bb glow (kalıcı fondöten) uygulaması ile ilgili araştırma içersindeyim.
Bu uygulamayı yaptıran ya da uygulama hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Yaptirmayin derim , hele ki evde aslaaaaArkadasim dun evde ilk seansimi yaptim oyle aman aman bir degisiklik olmadi
Evde dermapen ve bb glow serumuyla yapila biliyo.evde de yapılabiliyor mu? en az 3 seans gerekiyormuş diyorlar :/ devam ettiysen sonucu yazar mısın? şimdiden teşekkürler arkadaşım :)
Neden oyle dediniz?Yaptirmayin derim , hele ki evde aslaaaa
Hijyen acisindan ev ortami ne kadar saglikli olabilir ? Ayrica bir estetisyen olarak bbglow onermiyorumNeden oyle dediniz?
hijyene dikkat ediyorum cok haklisiniz ama bb glow neden onermiyorsunuz yoksa icinde gercekten fondoten mi var???Hijyen acisindan ev ortami ne kadar saglikli olabilir ? Ayrica bir estetisyen olarak bbglow onermiyorum
Hayir icerisinde gercwk fondoten tabiki yok , arkadasiniz yeterli bilgiyi vermis olsa gerekhijyene dikkat ediyorum cok haklisiniz ama bb glow neden onermiyorsunuz yoksa icinde gercekten fondoten mi var???
Bb glow onermiyorum diyince aklima ilk serum dedikleri urunde fondoten oldugu geldi :)))Hayir icerisinde gercwk fondoten tabiki yok , arkadasiniz yeterli bilgiyi vermis olsa gerek
isinde pigmentler malesef ki var , ciltte leke yapiyor cok ornegi var malesefBb glow onermiyorum diyince aklima ilk serum dedikleri urunde fondoten oldugu geldi :)))
Ben netten satun aldim sitede fondoten ve boya icermez yaziyordu.
Tesekkur ederim, sevgiler
Hadi ya ben simdi bunu yaptim derinin altina isledi mi o pigmentler uff ya.İcer
isinde pigmentler malesef ki var , ciltte leke yapiyor cok ornegi var malesef
Malesef devamini yaptrmamanizi tavsiye ederim gunesw ciktiginizda da mutlka gunes koruyucu kullaninHadi ya ben simdi bunu yaptim derinin altina isledi mi o pigmentler uff ya.
Cevap icin tesekkur ederim sevgiler
teşekkürler, vazgeçtim :)Yaptirmayin , net
araştırmalarım sonucunda beni yeterince tatmin edecek bir yoruma rastlamadım, bu nedenle ben vazgeçtim. sevgilerEvde dermapen ve bb glow serumuyla yapila biliyo.
Anlik renk ve isilti veriyor lakin sonra kayboluyo.
Ben de ilk anki goruntulere kandim.
Yine de seanslarimi bitirmedim sonuclari yazarim.sevgiler.