bb cc nedir bunlar

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
arkadaslar birileri bana şu bb cc kremlerinin ne ise yaradigini anlatsin lutfen nedir bu kremlerin o muhtesem ozellikleri cok merak ediyorum. bunlar bildigimiz fondaten degilmi yahu

:) tenınle uyumlu gayet rahat yaglı veya kusma gibi sorunları yok dgerlerıne para verene kadar dene bence bu arada kozmetıkcıden al marketlerden deıl fıyat farkı var :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kapatıcı bazında ama hafif ben bb krem kullanmaya bu sene basladım cc de kapatıcı ozellıklıymıs sanırım:34: avon marka tavsıye ederım ama cıldın kuruysa
onceden yaglı bı krem sur 15 dk fln beklesın snra bb krem sur cunku direk kuru cılde surunce soyuk soyuk oluyo benım cıldım cok kuru gercı krem suruyorum yıne kuru kuru oluyo :1:

arkadaslar birileri bana şu bb cc kremlerinin ne ise yaradigini anlatsin lutfen nedir bu kremlerin o muhtesem ozellikleri cok merak ediyorum. bunlar bildigimiz fondaten degilmi yahu

BB fondöten gibi kalıp gibi durmayan daha dogal cilt kusurlarını kapatıyor ve de nemlendirme saglıyor yazıyor ama bence sağlamıyor ayrı bi nemlendirici krem gerekli nemlendirmesi yetersiz. CC konusunda bnmde bi fikrim yok . Niveanınkini kullandım pek iyi gelmedi ama Garnierinki gerçekdn güzel biraz yaglı kuru ciltlere güzel duruyor bence

Fondotenden daha guzel daha faydali nemlendiricili kapatici :) cildim mis oluyo ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back