• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı seslere hiç tahammülüm yok:(((

benimde yemek yerken çıkarılan seslere ve yemekten sonra dilleriyle dişlerini karıştırırlar ya cık cık öterler nefret ediyorum bu seslerden bazen bu ses yüzünden nerdeyse katil olacağımı hissediyorum:57:

Evet şunu farkettim ki insanlar seslere çok duyarlı olmuş herkes birbirine en küçük ses çıkardığında sinirleniyor.Bu son 20 yıldır mevcut neden?Komşular birbirinin hiçbir sesine dayanamıyor.Sessiz durup birbirlerine kulak kabartıyorlar.Hayat bu kadar boş mu bu insanların aklında daha önemli şeyler yok mu bir amaç gelecek planı yarın neler yapacağı vs.Mutsuzlar da zaten sinirliler de bu sesler bardağı taşıran son damla mı? İlişkiler soğuduğu için sevgileri mi kalmadı?Ben çocukken üst kat komşumuz oğluyla güreş tutardı ortalık zelzele şiddetinde sallanırdı ama kızmazdık çünkü birbirimize selam verirdik hal hatır sorardık biraz hoşgörülü olsak nasıl olur sevgisiz hayat neye benzer kuru dala tabiki..:78:

Bu durum beni üzüyor yani sevgisizlik!

Back