arkadaşlar Ankara da kızılayda Stil gelinlik diye bir yere gittim, en özel günümün kıyafetini seçmek için. yakınlık, ilgi muhabbet süper. güzel ilgileniyorlar. vitrindeki gelinliklerden birini beğenip üzerinde küçük değişikliklerini konuşup, özenle güpürünü seçtik. bi firmayla çalışmıyorlar, kendi terzileri var, yani bi hata olduğunda ortada şikayet edebieleceğiniz bir gelinlikçi bile yok aslında. küçük, doğru doğru düzgün ışığı bile olmayan bi yerde dikiyorlar ama güler yüze kandım güvendim. kadının bizim konuştuğumuzu dikeceğinden şüpem yoktu. bu arada çalışıyorum ve ailem Ankarada olmadığı için herşeyi ben hallediyorum. velhasıl gelinliği alıp eve geldim ki elbise gibi 8 parça bişeyle karşılaştım. hemen telefon ettim, durumu sordum ve karşılığında hakaret dolu sözler duydum.bağırıp çağırdılar.. benim istediğimin bu olduğunu iddaa ettiler. kırık beyaz istediğim gelinlik koyu krem olmuş, provada odada loş ışıklar olmadığı için anlayamadım. ama özellikle konuşup karar vermiştik kırık beyaz olsun diye... benim ağzım yandı And Çarşısına giderseniz sizin ağzınız yanmasın arkadaşlar.